Sisustus & lifestyle since 2009

Search

MOROCCAN STYLE BY ZOCO HOME


Marokko -tyyli on vallannut suomalaisten sisustajien sydämet. Koristeellisuus ja pienet yksityiskohdat ovat nyt in ja mausteiset sävyt tuovat lämpöä viileään vuodenaikaan.

Kieltämättä tyyli on viehättävä ja lämminhenkinen - ja kukapa ei kaipaisi tuulahdusta Pohjois-Afrikan ja Välimeren auringosta! Mutta liika koristeellisuus ja värien sekamelska on paikoin ahdistavaa. Ruotsissa ja Tanskassa "marokkotyyliin" sisustettuja loungeja ja terasseja näki jonkin verran ja siellä ne oli yhdistetty onnistuneesti skandinaaviseen eleettömyyteen ja jopa industrial -tyyliin, kuten tässä The Lamp Hotellin tyylikkäässä loungessa, jossa vierailimme kesällä 2012.


- Tätä samaa tavoittelee Zoco Home, uusi suomalainen nettikauppa, johon tutustuin viime viikolla Habitaressa.

Omistaja Johanna on asunut Espanjan Andaluciassa. Vieraillessaan Marokossa hänelle heräsi voimakas halu yhdistää marokkolaisen sisustustyylin mystisyys ja ylellisyys suomalaiseen ja tuoda saavuttettu tunnelma nettikaupan välityksellä kaikkien suomalaisten ulottuville. Siitä ajatuksesta syntyi Zoco Home. Nettikauppaan pääset kurkaamaan tästä *klik*

Lyhty "moskeija" herää eloon illan hämärtyessä.

 
 Moroccan style:
Lyhdyt
Kynttilät
Suuret metallitarjottimet 
Lattiatyynyt
Poufit
Mausteisen lämpimät värit
Keltainen, punainen, lila
Raikas turkoosi
Palmun sukuisen viherkasvit
Bambu
 

9 kommenttia

 1. Paljon tuntuu tosiaan olevan tätä Marokko- tyyliä siellä sun täällä. Minuun se ei niin iske kuin ei mustat seinätkään :) Kauniita tavaroita kyllä ja lyhdyt ovat aian ihania.
  Mukavaa illlanjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on samanlainen suhde retroon. Sitä näkee paljon ja se sopii useimmille, mutten voisi kuvitella meille 70- luvun kotia.

   Ihanaa syysviikonloppua!

   Poista
 2. Minä tykkään myös yhdistellä tätä tyyliä muuhun sisustukseen, on tosin vähän pakkokin kun tuo puoliso on Marokkolainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niinkö? Sukunimesi kyllä kertoo juurista jossain kaukana.. Marokkolainen sisustustyyli istuu hyvin industrial -tyylin kaveriksi, ainakin mun mielestä. Välttyy ainakin liialta koristeellisuudelta ;)

   Ihanaa viikonloppua sinne teille!

   Poista
 3. Rakastan marokkolaisuutta mutta mies ei, tosi hankalaa sisustaa kun miehelläkin sanansa sanottavana, pouffin se kyllä jo hyväksyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, sehän on jo iso myönnytys! Noi pouffit on käteviä, kun niiden sisään voi kätkeä vaikka vierastäkit ja -tyynyt!

   Poista
 4. Tykkään kovasti - mutta vain pieninä annoksina;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kuin mun kirjoittamana! Eli tykkään kans, mutta sopivassa määrin ;)

   Mukavaa viikonloppua Lady!

   Poista
 5. Ihania! Itse olen ihan hurahtunut myös! :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★