Sisustus & lifestyle since 2009

Search

FRIDAY AGAIN- Perjantai ja viikon paras päivä!  

Meillä on lasten kanssa salaisia puuhasteluja luvassa illaksi *hyss*. Ne liittyvät luonnollisestikin tulevaan sunnuntaihin ja Isänpäivään. Seiskaluokkalaisemme on parhaillaan taksvärkissä ja reippaana tyttönä järkkäsi itselleen taksvärkkipaikan apteekista! Juu juu, mitähän hänestäkin vielä tulee, tuntuu että justiinsa juoksi korkkiruuvikiharoissaan mökkirannassa ja nyt on venähtänyt muutamassa kuukaudessa pituutta niin, että on pian äitinsä mittainen.

Mies toivoi isänpäiväkakuksi amerikkalaista juustokakkua kera vadelmamelban. Mmmm, se on kyllä niin hyvää.. Philadelphiaa siis kauppalistalle. Ohje löytyy mun blogista aiemmin täältä *klik*. Ehkä hemmottelemme Isää myös hyvällä pihvillä ja raikkaalla salaatilla on Sunday.


 

Ihanainen Kati Tiirinkosken Tehtaalta lähetti mulle tällä viikolla nämä ihanat house doctorin valkoiset paperitähdet. Ihan vielä en valjasta niitä jouluvaloissa ikkunaan, vaan nautimme niiden tuomasta tunnelmasta ensiksi näin. 

- Happy Friday!

 
 
We are celebrating Father's Day on Sunday here in Finland. My husband hoped to have some American cheesecake and maybe I will cook him a nice beef, too. This white star is paper by the way and it is originally from house doctor. Me like! What else I like too is that it is Friday again - Hey you, have a nice weekend!
 

16 kommenttia

 1. Hei. Ajattelin tehdä koko lailla samoista aineista juustokakun, mutta en laita uuniin. Nam. Kävin katsomassa kakkuohjettasi ja lopputulos näytti kyllä herkulliselta!

  Mulla on muuten maalauspäivä parin viikon päästä (koulun salissa), ajattelin ihan käydä ostamassa maalarinhousut - onko sulla sellaiset? Turvakengät pitäisi ostaa kuulemma myös - tai etenkin NE pitäisi ostaa.Kotioloissahan tuollaisia ei tule ajateltua...

  Mukavaa viikonloppua!!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis! Salaisia puuhia on käynnissä nyt monessa perheessä.. :D

   Mulla on remppahaalarit, jotka on palvelleet mainiosti jo yli 10v. Turvakenkiä ei oo, mutta maalatessa kannattaa valita tasapohjaiset ja tukevat kengät, joilla ei liukastu helposti (crocsit ja mitkään läpsyttimet ei välttämättä oo parhaat..) Silmät kannattaa suojata eli suojalasit on pop, samoin hiukset ponnarille tarpeen mukaan. Kunnon tuuletus tilaan ja jatkovarren kanssahan on helpoin työskennellä. Oikeakätinen maalari etenee seinällä oikelta vasemmalle ja vasenkätinen päinvastoin. Ja muistat laittaa kunnolla maalia telaan niin tulee paras jälki + telata ensin ristikkäisin vedoin ja tasoittaa jälki lopuksi pitkillä vedoilta alhaalta ylös. Tsempit sinne!

   Poista
 2. Voi tuota teidän olohuonetta...on se ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihanainen. Tyyliä on helppo matkia, sillä suuri osa tavaroista löytyy mm. ikeasta ;) Toivepostaus aiheesta aiemmin täällä
   http://countrysally.blogspot.fi/2012/11/toivepostaus-styled-by-sally.html

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 3. Niin kutsuvan näköiset soffat että... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Lintunen ;) Poikkea kahville, kun ens kerralla liikutte täälläpäin!

   Poista
 4. Kivat paperitähdet, tuolla lailla ilman valoja ne eivät ole vielä liian jouluiset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, ajattelin aiemmin tänään ihan samaa, että taidankin pitää ne sisustuksessa ympäri vuoden ;) Crazy on what?

   Kivaa viikonloppua!

   Poista
 5. Päivät rientää nyt liian varmain! Mukavaa viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne. Päivät on nykyään niin lyhyitä, kun neljältä jo hämärtää.

   Poista
 6. Voi sun kanssas, nyt alkoi sitten tekemään juustokakkua mieli! :D Ens viikonloppuna tulossa vieraita, jos sinne asti malttaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii, toi on siitä hyvä herkku, että onnistuu aina! Tarjoa lisänä marjoista tehtyä melbaa.

   Poista
 7. Kiitos vinkistä! Taidankin kokeilla tehdä sunnuntaiksi juustokakkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenkäs onnistui? Kakku kannattaa tehdä edellisenä päivänä ja laittaa jääkaappiin ;) Tai syödä heti hieman jäähtyneenä!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★