Sisustus & lifestyle since 2009

Search

PÄÄSIÄISEN MINILOMA- Upeat säät Pääsiäisen pyhinä saivat vapaapäivät tuntumaan ruhtinaalliselta minilomalta. 

Vaikkei siis missään kauempana käytykään ;) Kiirettä on ollut monella rintamalla ja nyt muksujen sairastelut vielä tähän päälle, niin kylläpä oli ihana hieman hengähtää arjen touhuista. En muista, koska viimeksi olisin nukkunut yhtä makoisasti kuin näinä pyhinä.. Lisäksi ollaan syöty hyvin, seurusteltu, käyty kylässä ja ihan oltu vaan ilman aikatauluja.

 


Leikkimökin takana olevassa metsikössä sinivuokot kukkivat valtoimenaan ja pienen ojan reunukset ovat täynnä leskenlehtiä. Leikkimökin siivous odottaa seuraavana. Viime kesänä lintu oli tehnyt sinne pesänsä ja muksut miltei säikähtivät poikasia, jotka kuoriutuivat yksitellen ja kököttivät untuvahöyhenissään silmät pyöreinä leikkimökin lattialla.

- Nyt aherrus jatkuu töissä ja koulussa, mutta näihin tunnelmiin on ihana palata. Mukavaa lyhyttä viikkoa!

9 kommenttia

 1. Minilomat tulee kyllä monesti tarpeeseen tässä elämän härdellissä:) Saa nauttia kiireettömistä aamuista,hyvästä ruoasta,ulkoilemisesta jne. Mukava kun siellä on nautittu aurinkoisista keleistä:) Täälläkin ihan urakalla! Mukavaa työviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on ihan parhaita, sillä on vähän liian lyhyt loma lähteä kauemmas. Eli tuleepa kerrankin laitettua kotona rästiinjääneitä hommeleita kuntoon!

   Ihanaa uutta viikkoa?

   Poista
 2. Kyllä pikku breikki teki terää, kun talvilomakin on vielä pitämättä! Olipa ihanaa, että loistokelitkin sattuivat juuri pääsiäiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattele, ja Vapuksi on luvattu vähintäänkin yhtä lämmintä!!

   Poista
 3. Ihanaa oli kyllä lomailla ja mielellään sitä olisi vielä jatkanutkin, mutta nyt vain viimeisiä rutistuksia ennen odotettua kesälomaa...jaksaa jaksaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näihin nelipäiväisiin työviikkoihin voisi vaikka tottua ;)

   Poista
 4. Kerrankin kauniit säät osuivat täydellisesti kohdilleen. Mukava pikku lomanen takana ja kyllä taas jaksaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomanen kuulostaa niin kivalta ilmaukselta ;) Ensi viikollakin Vappu katkaisee viikon mukavasti..

   Poista
 5. Lomailu onnistuu varsin mainiosti myös ihan kotinurkissa nautiskellen ja ystävien kanssa seurustellen. Mitä sitä aina säntäilemään yhtään kauemmaksi. Säät olivat kyllä mitä parhaita kotilomailuun :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★