Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SYYSKUU KUVIN

Syyskuusta ei väriä ja vauhtia puuttunut. Kaikessa kiireessä olen kuitenkin tyytyväinen päätöksiini, sillä niillä on kauaskantoisia seurauksia. And it's just business, nothing personal. Kotona aika on kulunut pitkälti keittiön puolella, sillä kesän vaihtuessa syksyyn kokkailut siirtyvät pakostakin terassilta sisätiloihin ja kyllähän viilenevät ilmat ovat omiaan tunnelmoinnille, kynttilänvalolle ja pienelle herkuttelulle. Syksyn lapsena vietin tässä kuussa myös synttäreitäni.

- Ja tänään tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun vanhin tyttäreni ja hänen miehensä saivat ihanan pienen tyttövauvan ja minusta tuli Mummi! Voi miten nopeasti vuosi on kulunut.

Habitaresta haettiin potkua syksyn sisustusrintamalle ja uusi ruokapöytä on seuraavana hankintalistallamme. Raksaprojektimme suunnitteluvaihe on myös hyvässä vauhdissa, mistä olen hyvin iloinen. Kiirettä ja touhua siis riittää, mutta riittää aikaa toki myös perheelle ja ystäville!

4 kommenttia

 1. Hei hei ihanainen!
  Nyt on ruuhkavuodet vieneet ihan mukansa, kun en ole tännekään ehtinyt kommenttia jättää vaikka kaikki postaukset luen :/

  Syyskuu näyttää hyvältä ja hei, onnea pikkuiselle <3

  Mä täällä pohdin, että laittaako tuo Kartellin Bourgie myyntiin...tiedän siis sopivan ostajaehdokkaan, jos näin päätetään ;) Ruokapöytähaaveita elättelen myös.

  Mulla olisi sulle blogissa kiva haaste, käyhän nappaamassa mukaan, jos ehdit! :)

  <3-terkkuja sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Juu, jos joskus päätät luopua Bourgiesta, niin tarjoa sitä ensiksi mulle :D

   Ruuhkavuodet todellakin - ja vauhti kiihtyy vaan loppuvuotta kohti mentäessä. Kiitos haasteesta, kävinkin jo kurkkimassa blogissa, mistä on kysymys. Palailen siihen tuonnempana.

   Terkut kans!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★