MYYNNISSÄ KAUNIS KOTI TAMPEREELLA


- Hei vaan ihanat! Viikonloppu on taas täynnä tapahtumia Tampereella: sunnuntaina mm. Pakkahuoneella Designtori sekä Aamulehti Moron legendaarinen peräkonttikirppis Keskustorilla. Toivotaan, että sää suosii! 

Äitini täyttää tänä vuonna 80 ja vanhempani ovat ajatelleet muuttaa omakotitalosta kerrostaloon, lähemmäs keskustaa. Tampereella onkin nyt vapautumassa tämä ihanan valoisa omakotitalo, jonka myynnissä olen luvannut olla heillä apuna. Talo sijaitsee lapsiperheiden suosimalla Leinolan asuinalueella, jossa päiväkoti, koulu ja kaupat ovat lähellä. Talossa on toimiva pohjaratkaisu yhdessä tasossa ja makuuhuoneita on 4-5 eli tilaa löytyy isommallekin perheelle. Kaikki pinnat ovat vaaleita ja viisto sisäkatto tuo taloon linjakasta skandinaavisuutta.


Esittelen kohdetta huomenna sunnuntaina 7.5.2017 klo 15-16. Lisätietoja löydät etuovi.com kohdenumerolla e86298.

- Tervetuloa tutustumaan! ♥ 


2 kommenttia

 1. Kaunis koti! Toivotaan, että kauppa käy. Meillä ainakin talokauppa näyttäisi vaan kiihtyvän. Talot ehtivät olla myynnissä viikon pari ja sitten tulee lappu, että kauppaa hierotaan.

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Näyttö oli oikein onnistunut ja seuraava tulossa ensi sunnuntaina 21.5. klo 15.

   Poista

Kiitos ajatuksistasi! Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin.