Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TERVETULOA TAMMIKUU- Hyvää Uutta Vuotta 2018! ⭑ Kuinkas tammikuu on lähtenyt käyntiin?

Meillä oli vauhdikas vuodenvaihde, sillä saatiin Ava-neiti 4v Mummilaan kylään. Pikkuinen oli ollut loppuvuodesta nielurisaleikkauksessa ja toipunut siitä hyvin. Hän myös yllätti kaikki valvomalla pisimpään! Katsottiin parvekkeelta raketteja ja syötiin nakkeja ja perunasalaattia. Pitkä viikonloppu kului nopeasti ja Uuden Vuoden ensimmäisenä päivänä saateltiin muruset kotimatkalle.


Meillä perinteisesti tammikuu on ollut tipaton, niin nytkin. Tänä vuonna otin rinnalle myös sokerittoman, sillä tuntuu, että loka-marras-joulukuu on ollut niin pilvinen ja pimeä, että suklaata (ja punaviiniä) on tarvittu miltei tuplamäärä. Kuusi on vielä olohuoneessa, mutta lauantaina se ja muukin joulu saa lähtöpassit. Jääkaappi jo siivottiinkin eilen. Maanantaina muksuilla alkaa taas koulut ja hyvä niin. Kukaan kun ei ennen puoltapäivää ole lomalla tullut edes aamupalalle ;DD

- Manhattan taulut kiinnitettiin kamiinan viereen seinään. Ne löysin ennen joulua täältä.  Eilen oltiin ahkeria, kun Junior oli kaverilla yökylässä ja laitettiin ylläriksi pojan huoneeseen valokuvatapetti seinälle. Siitä juttua ensi kerralla. 

2 kommenttia

 1. Vähän takkuisesti on uusi vuosi alkanut kun kova pakkanen tai kova lumisade estää hiihtokauden aloituksen, blääh :(

  Joulujuttuja pakkailen juuri laatikoihin ja onpas virkistävää kun koti on vähän riisutumpi! Huomenna vois vähän sisustella... Onko se aina tämä alkuvuosi kun on pää täynnä ideoita?!

  Terkkuja pohjoisesta kauniiseen kotiin ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää Uutta Vuotta 2018 ihanainen! Jokos teillä on pakkaset hellittäneet?

   Kummasti tuli tilaa olkkariin, kun kuusi pantiin pakettiin odottelemaan ensi joulua. Eihän siihen olekaan kuin 350 päivää enää...

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★