Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ASTA-MESSUT ON KEVÄÄN MERKKI


- Huomenta! Asta Rakentaja messut ovat käynnissä Tampereella 2.-4.2.2018 eli tänä viikonloppuna! 

Vaikka oma rakentaminen on meillä vielä tuoreessa muistissa, niin täytyy kyllä todeta, että olipa kiva käväistä miehen kanssa messuilla! Muutama vastaankävellyt tuttu kyllä kysyi oitis, että mitä ihmettä te täällä teette, mutta mihinkäs sitä pantteri pilkuistaan pääsisi eli kyllähän rakentaminen ja asuminen kiinnostavat aina. Sitä paitsi, onhan messupäivä myös varsin mukava tapa viettää vaikka sitä parisuhteen tärkeää laatuaikaa. ♥

Tänä viikonloppuna Asta-messuilla on paljon kivaa nähtävää: työnäytöksiä mm. kuinka seinäkellosta tehdään baarikaappi + niksejä kalkkimaalaukseen ja kalkkimaalien käyttöön, ikkunoiden kunnostusta, entisöintiä, saunan puupintojen käsittelyä jne. Messuilta saa myös ilmaista sisustusneuvontaa ja sunnuntaina on jälleen kerran mahdollisuus osallistua Aki Palsanmäen hyväntekeväisyyshuutokauppaan, jonka tuotto osoitetaan tavaralahjoituksena Tampereen ensi- ja turvakoti ry:lle.


- Tommi Lapinleimu kertoo SAVO Design tuoteuutuudesta Esan Levykalusteen keittiöosastolla. Ja ompa muuten löytynyt komea pölli saarekkeeseen!Timberwise Kolmio designparketti by Harri Koskinen

Vinkit ja ideat kotiinviemisiksi

Messuilta bongasimme kivoja keittiöideoita, sisustusjuttuja, kauniita materiaaleja (eritoten puu loistaa nyt ykkösenä), laattoja, kylppäri- ja saunaosastoja  ja oli myös tosi kiva treffata rakentamisaikaisia yhteistyökumppaneita kuten Kannustalo, Topi-keittiöt, Tampereen Takka, Lappiporras ja Coloria, jotka ovat mukana Asta Rakentaja-messuilla tänäkin vuonna.

Osallistu kultaisen Jopon arvontaan Colorian osastolla
Lappiportaan söpö Suomi 100 porrasmalli
Meidän kamiinaa saa myös valkoisena!
Topi-Keittiöt Tampere

ASTA Rakentaja -messut ovat käynnissä vielä lauantaina sekä sunnuntaina 3.-4.2.2018 Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. Tarkemmat tiedot aukioloajoista, pääsylipuista, huutokaupasta jne löydät täältä.

- Menkäähän messuille ihmettelemään rakennus- ja sisustusmaailman kevättä! Ens kuun jälkeen on nimittäin jo huhtikuu!


Ja nyt vielä tämän viikkoisen ARVONNAN voittajaan! Nimiehdotukset rahille olivat tooosi kivoja ja onnekas voittaja valitsi tällä kertaa itselleen harmaalla kankaalla verhoillun rahin. Ilahduttavaa oli kuitenkin lukea, että myös värejä toivottiin paljon eli ehkä meidän suomalaisten sisustusmaku on kuitenkin pikkuhiljaa värittymässä. Pidemmittä puheitta voittajaan, joka oli osallistunut arvontaan instagramin puolella  eli jossu.krissu onneksi olkoon, olet voittanut lempivärilläsi verhoillun rahin! Voittajalle on ilmoitettu myös henkilökohtaisesti voitosta. Kiitos kaikille arvonnassa mukana olleille!


Messuliput saatu - Sally kiittää!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★