Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TALO KYLPEE AURINGOSSA


Kevätkiireet ovat vieneet tyystin mennessään ja toukokuun alun nelipäiväiset työviikot hämmentäneet aikatauluja entisestään. Tuntuu, ettei tänne blogin puolelle ehdi ollenkaan, mutta instastoryssä voi onneksi seurata livenä bloggaajan elämänmenoa ;) 

- Ekat kesäkukat on istutettu ruukkuihin ja terassin öljyäminen on seuraaavana työlistalla

Sopiva vaaleanharmaa sävy on siihen parhaillaan hakusessa (Tikkurilan Poroa jo testasimme, mutta lopullinen sävy saisi olla astetta vaaleampi, sellainen vaalea kelopuun harmaa eli vinkkejä otetaan mielellään vastaan). Terassi on paahtunut tässä aurinkoisella valoisalla mäellä aivan vaaleaksi ja sellaisena haluan nähdä sen jatkossakin. Viime kesä oli kyllä säiden puolesta kurjin koskaan, joten ei edes yritetty terassin öljyämistä silloin. Viikonloppuna jatkuu testailut.


Joku saattaa muistaa, kuinka lokakuun lopun lumisateet keskeyttivät aitataimien istutusprojektimme ja pienenpienet aitataimet talvehtivat sittemmin puutarhurin ohjeiden mukaisesti "valeistutuksessa" takapihalla. Nyt nekin on vihdoin tökkäisty nättiin riviin maahan kadun varteen ja leikattu samalla. Myös omppupuut piti leikata ennen lehtien puhkeamista, mutta pupun penteleet olivat mässänneet talven aikana pihasta meidän Melban kuorineen päivineen, mutta eivät olleet koskeneet käpälälläkään lähempänä keittiön ikkunaa olleeseen Valkeaan Kuulaaseen. Nyt täytyy hakea puutarhalta sille kiireen vilkkaa kaveri, että pääsevät pölyttämään toisiaan. 

- Mitä luulet, uskaltaiskohan tilalle ostaa uuden Jättimelban?


Kiirettä on pitänyt myös KiAT opintojen kanssa, lisäksi kerralla on iskenyt päälle allergia-aika, lasten harrastusten keväthulinat, Vappu, Äitienpäivä, luokkaretket ym. Sohvanpäälliset just pesinkin, mutta ikkunat pitäisi vielä ehtiä jossain välissä pestä, ulkomaalaukset viimeistellä (autokatoksen sisäkatto on vielä talotehtaan jäljiltä pohjamaalissa, hyvä me) ja saada vierashuone Juhannukseen mennessä valmiiksi. 

Jotain hei hyvääkin, nimittäin mun vuoden vanha Olympus Pen E-PL8 on vihdoin palautunut huollosta, hallelujaa, ja vain 9 viikkoahan siinä vierähti. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin ja onneksi vein, sillä sekä kamerassa että linssissä oli kolarin jäljiltä vikaa. 

- Kohta jo loppuu koulutkin, lasten kesälomat alkaa ja Junior lähtee rippileirille. Hengästyttää!


*KiAT, kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★