Sisustus & lifestyle since 2009

Search

VOITA LINA RANTAPYYHKEETSponsored by PYYHEKAUPPA LINA


- Pyyhekauppa Linan blogi-illassa Tullin saunalla pääsimme kokeilemaan, kuinka ihanaa materiaalia hamamit ovat!

Saimme pukeutua Linan unelmankeveisiin kylpytakkeihin, saunoa ja meitä hemmoteltiin illan aikana turkkilaisilla mauilla ja Skin Regimen rentouttavilla kasvohoidoilla. Rohkeimmat pääsivät myös turkkilaiseen vaahtopesuun.


Tullin sauna on sangen yllättävä paikka aivan Tampere-talon kupeessa ja tarjoilee sauna-elämyksen vailla vertaa. En ollut käynyt siellä koskaan aiemmin, joten osasin vain ihmetellä paikan rauhoittavaa tunnelmaa aivan Tampereen tapahtumien keskipisteessä (sauna sijaitsee aikas lailla Tampere-talon ja Torni-hotellin puolivälissä).

Pyyhekauppa Linan hamam pyyhkeet ovat kevyitä ja pehmeitä, kuin pilven kosketus iholla, ja sopivat sen vuoksi erinomaisesti myös Curly Girl methodiin.Pyyhekauppa Lina 

Pyyhekauppa Lina viettää 5-vuotis synttäreitään ja kivijalkakauppa sijaitsee Tampereen keskustassa Aleksanterinkadulla. Voihan vitsi, mikä sisustajan herkkukauppa sieltä löytyykään! Pieni ihana puoti on kuin uimakoppi lautaseinineen ja hyllyt notkuvat toinen toistaan herkullisemman värisiä pyyhkeitä, kauniisti viikattuina. Hamam pyyhe on reissukassissa/ matkalaukussa kevyt ja menee pieneen tilaan. Koko perheen pyyhkeet vievät hämmästyttävän vähän tilaa!

Omistaja Anne Caglayan kertoi, että hänelle on erittäin tärkeää tuotteiden alkuperä ja se, että hän tuntee toimitusketjun läpikotaisin. Linan pyyhkeet valmistetaan Turkissa pienissä perheyrityksissä, joissa Anne vierailee säännöllisesti, sillä Turkki on hänen toinen kotimaansa.


ARVONTA-AIKA ON PÄÄTTYNYT!

Nyt sullakin on mahdollisuus tuntea Linan hamam-pyyhkeiden ainutlaatuinen pehmeys ihollasi, sillä arvomme yhdessä Pyyhekauppa Linan kanssa pyyhesetin, johon kuuluu yhteensä 3 kpl eri kokoista pyyhettä valintasi mukaan. Settiin kuuluu iso pyyhe (100 x 180 cm), smart size pyyhe (70 x 140 cm) sekä käsipyyhe (45 x 90 cm). Palkinnon arvo on 45 eur. Olet mukana arvonnassa, kun kerrot minkälaisia kesäsuunnitelmia sulla on ♡

Arvonta-aikaa on 2.6.2019 klo 18:00 saakka ja voittajan nimen kerron täällä blogissa sunnuntai-iltana. Palkintopyyhkeet on noudettava Pyyhekauppa Linasta kesän 2019 aikana tai vaihtoehtoisesti minä voin käydä hakemassa ja postittaa ne Sinulle.

- Tule mukaan!


Kylpytakki ja pyyhkeet saatu. Sally kiittää!