Sisustus & lifestyle since 2009

Search

UUSI ARKI


Uusi arki, uudet työkuviot ja aikataulut sekä koulujen ja harrastusten alkaminen ovat saaneet ajan kulumaan kuin siivillä. Eikä varmaan olla ainut perhe, jossa on kesän jälkeen pienimuotoinen kaaos, kirittävää aikaisissa aamuherätyksissä ja säännöllisessä ateriarytmissä. Harrastuksiin kuskaukset vievät leijonanosan arki-illoista ja tuntuu että kaupassakin saa olla koko ajan käymässä tai että ainakin maito, leipä ja polttoaine on loppu.

Eka flunssa tälle syksylle painaa kropassa, mutta tänä viikonloppuna olen vihdoin malttanut kuunnella itseäni ja ottaa vähän iisimmin - ja se kannattaa. On tärkeää voida nauttia asioista sellaisenaan ja siinä hetkessä, vaikka se tarkoittaisi taukoa somesta, sillä niin moni tuntuu kärsivän nykyään "what did I miss" -syndroomasta, jos ei olla koko ajan näpyttämässä ruutua ja seuraamassa muiden päivityksiä. Onhan se tietty kiva pysyä kartalla, mutta siinä samalla oma elämä helposti unohtuu. Kun kaikkea ei voi saada, niin mä haluan ainakin olla läsnä mun omassa elämässä eli läsnä perheenjäsenille ja niille omille koululaisille, vaihtaa kuulumiset sitten vaikka siinä automatkalla harrastuspaikkaan. Ja oon ihan varma, että puolisokin tykkää, kun kysyy, miten sun päivä meni. Pieniä asioita, mutta hurjan tärkeitä. Siispä sori, jos en oo ehtinyt kuin käydä lukaisemassa kuulumiset ja tykkäilemässä kuvista, mutta tää on nyt tätä vähän aikaa ennenkuin arjen tasapaino taas löytyy kesän jälkeen.


Parvekkeen ja terassin öljyämiset on kohta saatu valmiiksi tälle kesälle ja pihanurmi ja pensaat lannoitettu syyslannoitteella. Viime viikolla satoi muutamaan otteeseen, joten hyvään aikaan oltiin liikkeellä kerrankin! Hortensiat kukkii terassilla vielä niin komeasti, ettei raaski vaihtaa syksyisempää tilalle. Yhden oksan otin kuitenkin maljakkoon, kun se oli näköjään taittunut, kun roudattiin näitä ruukkuja ees taas terassin öljyämisen tieltä. 

- Ihanaa uutta viikkoa!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★