Sisustus & lifestyle since 2009

Search

LOKAKUUSSA 2020


Niinhän siinä sitten kävi, että lokakuukin mennä hurahti. Ulkona oli vielä paljon tehtävää ennen talven tuloa ja kun saimme uuden naapurimme kanssa rajapensaat istutettua, niin ensilumi alkoi hiljalleen leijailla taivaalta...

Täydellinen ajoitus, mutta lumi suli yhtä nopeasti kuin tulikin. Talvirenkaitakaan emme vielä rynnänneet vaihtamaan. Mutta nuohooja kävi, siistittiin piha talven varalle, koululaisilla oli syysloma ja mulla kirppispöytä pari viikkoa. Nyt on kaapit järjestyksessä ja talvivaatteet kaikilla ajan tasalla. Ajelimme myös Vääksyssä mun lempisisustuskaupassa Zoom Design ja ihanasti siellä on jo ensimmäiset joulutuotteet esillä. Pyhäinpäivänä vietiin kynttilä Äidin haudalle, mutta Halloweenin juhlimiset jätimme tänä vuonna muille. Muutama valkoinen kurpitsa koristi kotia kuitenkin ja kausivalot ollaan jo viritelty etupihan puihin valmiiksi, mutta ei laitettu töpseliä vielä seinään.

Arvonnan voittaja

- Pyyhekauppa Linan kanssa yhteistyössä järjestetyssä arvonnassa on arvottu onnellinen voittaja tänään. Kiitos kaikille täällä blogissa sekä Sally's instagramissa suosikkipyyhettä äänestäneille! Voittaja löytyi blogin kommenteista nimimerkillä "Kaura" ja hän valitsi Niitty -pyyhkeet. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti voitosta. Sally & Lina kiittää!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★