Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TALOMME ON MYYNNISSÄ


Ajat ovat haasteelliset ja talomme on ollut nyt myynnissä pitkän tovin. Keväällä teimme lopulta päätöksen vaihtaa välittäjää, jotta saisimme hieman uutta potkua tähän hommaan. Mutta mitä kaikkea pitää ottaa huomioon ja miten löytää uusi välittäjä?

Näitä asioita olimme ehtineet miettiä jo kevään mittaan ja korkein odotuksin haastattelimme toukokuussa kolmea uutta välittäjää. Yksi Tampereen alueen kovimmista asuntomyyjistä ei antanut meille edes välitystarjousta, sillä hän oli sitä mieltä, että nyt ei kannata myydä tämän hintaluokan taloja - eikä ehkä ennen ensi kesää 2024. Kaksi muuta eivät onneksi olleet yhtä pessimistisiä ja valinta heidän välillään oli lopulta aika helppo tehdä. Näissä asioissa henkilökemialla ym. on lopulta iso merkitys, kenen kanssa tulee "se tunne", että tämä tyyppi oikeesti myy meidän kodin. Laskettiin hieman myös talon myyntihintaa, sillä tässä markkinatilanteessa se on välttämätöntä, jos oikeasti haluaa, että myyjän ja ostajan intressit kohtaa parhaalla mahdollisella tavalla. Nyt sitten jännätään, kuinka meidän käy...

Talomme uusi myynti-ilmoitus löytyy nyt etuovi.com palvelusta kohdenumerolla 21943573 ja pääset sinne myös suoraan tästä linkistä. Käy ihmeessä kurkkaamassa, sillä kuvat ainakin ovat todella upeat! 


Kuvat lainattu Bo LKV myynti-ilmoituksesta

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★