Sisustus & lifestyle since 2009

Search

2024 HEINÄKUU


Heinäkuussa palattiin lomalta töihin, nautittiin helteistä, ihasteltiin ukkosia, grillattiin, paistettiin pizzaa, syötiin jätskiä ja tuoreita mansikoita, laitettiin hedelmäpuille korkeammat suojaverkot ja tasoitettiin pensasaita jo toistamiseen tälle kesälle. Nyt eivät ylety puput eivätkä peurat herkuttelemaan talvipuutarhassa.

Vietimme heinäkuussa myös 22-vuotis hääpäiväämme, mies grillasi pihvit, minä leivoin suklaakakkua ja nautimme viinilasilliset omalla terassilla ilta-auringon pehmeässä lämmössä. Takapihan marjasato on ollut ihailtavan runsas ja olemme herkutelleet eritoten vadelmilla ja mustaherukoilla (niitä riittää runsaasti myös pakkaseen). Omenat ja pensasmustikat alkavat myös olla jo kypsiä, mutta luumupuun satoa saadaan odotella vielä hetki. Kesä on ollut ihanan kaunis ja pitkä, ja se jatkuu vielä, sillä onhan elokuu myös kesäkuukausi. Ilma on kuitenkin jo viilentynyt ja illat pimenevät. Koululaisten kesäloma lähenee loppuaan ja kohta koulut alkaa. Sitä ennen ehtii onneksi vielä vaikka mitä!

2 kommenttia

  1. Hei, kiva oli taas lukea ja katsella kauniita kuvia teiltä. Mistähän valkoisia peltitähtiä löytäisi, ne näyttävät ihanilta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Sanna, ja kiva kun laitoit viestiä. Blogi täyttää syyskuussa 15 vuotta ja ajattelin järjestää synttäriarvonnan, jossa yksi onnellinen voittaa itselleen peltitähden. Seuraa ilmoittelua!

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★