Sisustus & lifestyle since 2009

Search

# Jotain mitä en haluaisi näyttää

Nyt pitäisi siis näyttää jotain, mitä ei oikeasti haluaisi näyttää.. Luurankoja kaapissa. Auts! Nojoo, mä olen kyllä marmattanut viime kesästä asti, että me asutaan ahtaasti vuokralla. Tähän tilanteeseen tultiin, koska myimme rakentamamme omakotitalon viime kesänä ja tämä 5h + k on nyt meidän väliaikainen kotimme, kunnes löydämme sopivan tontin ja meistä tulee rakentajaperhe. Blaablaa eli ihan tietoisesta valinnasta on kyse, joten marmatus sikseen. Tämä vuokra-asunto valittiin nimenomaan sen vuoksi, että tässä oli hurjasti säilytystilaa muihin vaihtoehtoihin verrattuna (muunmuassa 7 metriä komeroita + 3 vaatehuonetta) mutta arjessa ahdistaa silti eniten nimenomaan säilytystilojen puute (ja myös kodinhoitohuoneen + autotallin puute). Ja joo, kait meillä sit varmaan on myös liikaa tavaraa. Tuttua monessa lapsiperheessä.. Omakotitalosta pienempään asuntoon muuttaessa totuus kyllä paljastuu. Ei uskoisi, että jo useamman vuoden ajan olen kyllä ahkerasti toteuttanut less is more filosofiaa eli emme osta uutta ennenkuin ollaan luovuttu vähintäänkin kolmesta vanhasta tavarasta ensin. Eli tavaraa on jo karsittu rankalla kädellä, mutta silti paikat pursuaa:Iiiik! 

Itkiskö vai nauraisko..? Tämä yläkerran kolmas vaatehuone toimittaa meillä ihan vaan varaston virkaa, muut kaksi on alkuperäisessä käyttötarkoituksessaan eli vaatteita täynnä.  Arvatkaapa millaista on etsiä täältä jotain? Kun ei tiedä, tippuuko jotain niskaan, kun raottaa ovea.. Tai onko yleensäkään intoa purkaa ensin kaikki etualalla näkyvä tavara pois, että edes pääsisi käsiksi niihin takarivissä oleviin, sillä siellä perällähän se tavara tietty on, mitä etsii.... "Suutarin lapsilla ei ole kenkiä". Mä tarttisin vissiin jonkun kivan sisustussuunnittelijan apuun ;)

Mukavaa viikonloppua!

-Sally-sisustuskuvahaaste: lempiväri viimeisin sisustushankinta rakkain esine sesonki kylpyhuone kukka mustavalkoista keittiötarvike valaisin yllätyksellistä bloggauspaikkani yöpöytäni jotain mitä en haluaisi näyttää ulkoa sisälle lastenhuone vanhin esine tyynyt itsetehtyä kaapin sisältö makuuhuone tuunaus minun tyylini olohuone keskeneräistä keittiö taulu kattaus kaunein kohta kodissa

16 kommenttia

 1. Näitä on meillä kaikilla - saat "syynninpäästön" ;) Onneksi muuttaminen on yksi hyvä keino pitää tavaran määrä jonkilaisessa hallinnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitti ;) Aina ei se muuttaminenkaan auta. Isompaan muuttaessa tulee kuitenkin hankittua lisää tavaraa.

   Poista
 2. Meillä on yhteensä 5 vaatehuonetta. Joissa yhdessäkään ei vielä ole hyllyjä eikä mitään järjestelmiä. Ei edes suunnitelmia, miten nuo vaatsikat toteutetaan. Voit ehkä kuvitella mille ne nyt näyttävät, kun kaiken maailman kasseja ja nyssyköitä sekä pahvilaatikoita ovat pullollaan.. Mut kyllä sä tolla pistät vielä paremmaksi! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi wau! Siis 5 vaatehuonetta? Olen kade.

   Vaatehuoneeseen ehdottaisin muunneltavaa systeemiä eli kiinteät hyllykiskot seiniin + sitten voi itse vaihdella/ valita sopivat hyllyvälit omien tavaroiden ja säilytystarpeiden mukaan.

   Poista
 3. Normielämää, sanoisin. Tosin voin sanoa, että meillä ei ole tollasia. Siis ei säilytystiloja, mutta ei myöskään ylimääräistä tavaraa. Musta tulis erittäin hyvä Professional Organizer... Mä kun ihan sydämen asiana karsin kaiken aikaa kaiken ylimääräisen ulos talosta. Mua ajoittain suorastaan harmittaa, ettei mulla ole oikeestaan enää paljon mitään perattavaa, kun kaikki on jo perattu läpi moneen kertaan. Tollanen täysi kaappi saa suorastaan mun sormet syyhyämään... olis aivan ihana se penkoa ja järjestää. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, taviksia ollaan ;) Meilläkin oli aina paikat järjestyksessä, kun olin 2000-2011 kotiäitinä. Toista se on nyt, kun on työt ja opiskelut. Turhauttavaa, kun ei meinaa edes löytää mitään.. Eli kerro vaan, kun oot tulossa meille organisoimaan!! :D

   Poista
 4. Säilytystilaa ei ole ikinä liikaa,tuntuu.
  Meillä on 6 lasta ja asumme 93 neliön rivarissa jossa on 4h. Ja täällä ei ole AINUTTAKAAN vaatehuonetta,ihan käsittämätöntä ja suuri miinus muuten kivaan asuntoon. Olemmekin joutuneet ostamaan lisää kaappitilaaa mm.vanhempien vaatteille ja se syö ikävästi tarpeellista elintilaa.
  Ihana blogi sinulla,jään seuraamaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanna: Nostan hattua teidän yhtälölle = 6 lasta ja 93 neliön koti. Tervetuloa lukijaksi!

   Poista
 5. Hih! =D Lohduttava näky, että sullakin...

  VastaaPoista
 6. Meillä ei edes ole vaatehuonetta, vaan ylitsevuotavia kaappeja..Mutta kellari, ullakko ja ulkovarasto ovatkin sitten totaalisia sotkupesiä.. uuh. Mutta kuule kaikilla meillä noita kauhukammareitä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhukammari - sinäpä sen sanoit! Saisinpa kellarin, ullakon ja autotallin. Miehelläkin kun on yllättävän paljon työkaluja, purkkeja, kemikaaleja ym. joita ei voi ihan sängyn alla säilyttää.

   Poista
 7. "Se on siellä vaatehuoneesssa, ihan hollilla siis" Tykkään.

  VastaaPoista
 8. Täältä puuttuu kellarin, ullakon ja autotallin lisäksi vaatehuone, eikä tähän 88 neliön asuntoon kuulunut muuttovaiheessa yhtään kaappiakaan. Eipä ole yhtään itsepalveluvarastoakaan lähimaastossa. Nyt on seinät täynnä kaappeja ja silti vielä toistakymmentä pahvilaatikkoa täynnä talvivaatteita- ja kenkiä, talviurheiluvarusteita, petivaatteita, arkistoitavia papereita. Mistähän löytyisi kauniita pahvilaatikoita, jotka sopivat sisustukseen...?

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★