Sisustus & lifestyle since 2009

Search

# Minun tyyliniTässä kollaasissa on niin "mun näköisiä" sisustustavaroita, että... Neutraalia värimaailmaa, paljon valkoista, tyynyjä, kelloja, kehyksiä, mustavalkoinen keittiö, shakkiruutua, kartanotyylinen koti, ikkunaluukut. Long Island tyyliä, sanoisin. Miltä näyttää "sun näköinen" sisustustyyli?

Suloista sunnuntaita!

-Sally-


Kollaasin kuvat löytyivät netistä ;)

sisustuskuvahaaste: lempiväri viimeisin sisustushankinta rakkain esine sesonki kylpyhuone kukka mustavalkoista keittiötarvike valaisin yllätyksellistä bloggauspaikkani yöpöytäni jotain mitä en haluaisi näyttää ulkoa sisälle lastenhuone vanhin esine tyynyt itsetehtyä kaapin sisältö makuuhuone tuunaus minun tyylini olohuone keskeneräistä keittiö taulu kattaus kaunein kohta kodissa

7 kommenttia

 1. Todella kauniita asioita ja tavaroita! Ja varsin ihana tuo kello. Samantyylistä olen etsiskellyt jo pidempään olohuoneemme seinälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, nämä tavarathan ovat "mun tyylisiä" - eivät mun omia ;) Tosin kyllä meiltä noita peltitähtiä ja Lexingtonin tyynyjä löytyy kodista. Ja toi kello on viimeisin sisustushankintani, josta kirjoitin huhtikuun alussa täällä:

   http://countrysally.blogspot.com/2012/04/viimeisin-sisustushankinta.html

   Happy Sunday!

   Poista
 2. Ihanat kuvat!
  Musta-valko-harmaa on mun variskaala, jota piristan mielialan mukaan jollain varilla. Hampton-New York-akselilla mennaan sisustuksessa.

  Mukavaa sunnuntaita!
  Tibs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Valko-harmaa-mustalla mennään täällä ;) Keväisin kaipaan ripausta sinistä, syksyisin punaista.

   Poista
 3. Sun tyyli näyttää aikalailla munkin tyyliltä...tosin mulla on joukossa paljon sitä vanhaa puuta ja pellavan sävyjäkin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I know. Samoilla linjoilla mennään. Mä uskon, että mullakin on tuo vanha puu ja haalea beige tuloillaan..

   Poista
 4. Sama värimaailma sopii myös mulle. Kuviesi talo ja keittiö kelpais tännekkin. Mutta hippasen rouheampaa, ruosteisempaa ja kuluneempaa on tää mun sisustustyyli ( tai tyylittömyys ) muutoin sinuun verrattuna. Mistähän nää mieltymykset tiettyihin tavaroihin ja tyyleihin tulee ? Toki ne vuosien varrella ovat muuttuneetkin, luojan kiitos, ei enää mintunvihreitä puhviverhoja nipsuilla...Tästä täytyis pitää mietintäsessio kera sisustussiskojen ??

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★