Sisustus & lifestyle since 2009

Search

# Kaapin sisältöNyt kurkistetaan kaappiin! Meidän arkiastiat löytyvät nimittäin suurimmaksi osaksi täältä: erikokoisia ja erivärisiä Arabian Teema lautasia (mustia, valkoisia, harmaita ja beigejä), lisäksi syviä lautasia + Ikean astioita. Tykkään tosi paljon tästä sarjasta, sillä sen eleettömyys tuo ruuan kauniisti esiin. Tän hetkinen lempparivärini on tuo helmenharmaa. Beigen valmistus harmittavasti lopetettiin. Mustissa koreissa ylähyllyllä säilytetään servettejä, paristoja, hehkulamppuja, lämpökynttilöitä ym.


-Sally-


sisustuskuvahaaste: lempiväri viimeisin sisustushankinta rakkain esine sesonki kylpyhuone kukka mustavalkoista keittiötarvike valaisin yllätyksellistä bloggauspaikkani yöpöytäni jotain mitä en haluaisi näyttää ulkoa sisälle lastenhuone vanhin esine tyynyt itsetehtyä kaapin sisältö makuuhuone tuunaus minun tyylini olohuone keskeneräistä keittiö taulu kattaus kaunein kohta kodissa

4 kommenttia

 1. Hih, meidan arkiastia kaappi sisaltoineen nayttaa aika samalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Teema on kaunista just sen ajattomuuden vuoksi sekä siksi, että se sopii niin arkeen kuin juhlaan!

   Poista
 2. Tutun näköisiä lautasia :) meillä on samat valkoiset ja beiget (todella harmi, että loppui!). Niiden lisäksi myös oranssia ja joulunpunaista, mukavaa kun voi sekoittaa keskenään. Lisäksi muumimukit ja haaveissa yhteensopiva oranssikukkainen sarja, jossa on sudenkorentoja...en koskaan muista nimeä. Omana kahvimukina jo sellainen, mutta lisää osia kaipaisin. Astiat on ihania! Nämä järkevät hankinnat on miehen peruja, itsellä rönsyilevämpiä sarjoja kuten 24h-sarja, pentikkejä jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, järkeviä hankintoja! Sä olet Fredrika itse rönsyilevä tapaus ja sen vuoksi ihana tyyppi ;)

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★