Sisustus & lifestyle since 2009

Search

# Olohuone


Kutsun meidän olkkaria miniolkkariksi, sillä se on kooltaan vain 16 neliötä. Yleensähän esim. 4-6 henkisen perheen olohuoneen kooksi suositellaan 19-23 neliötä. Mutta onneksi valkoinen lisää tilantuntua ja huoneessa on kolme ikkunaa. Ne "pelastavat" paljon ja saavat tilan hohtamaan valoisuutta.Yleisellä tasolla olohuoneen toiminnoiksi luokitellaan tv:n katselu, musiikin kuuntelu, seurustelu, edustaminen, lasten leikit, musiikkiharrastus, lukeminen ym.  Meidän olohuone on kodin rentoilukeskus, jossa oleskellaan paljon. Siksi huoneeseen piti saada mahtumaan kaikki tarpeellinen: 2 valkoista ektorppia vastakkain, sohvapöytä, tv-taso ja vieläpä kirjahyllykin. Vitriinikaapeissa tavarat säilyvät pölyltä suojassa ja olen yrittänyt järjestää näkyvissä olevat tavarat hyllyssä harmoniseksi kokonaisuudeksi. Kuka muu ryhmittelee kirjansa hyllyyn värien mukaan? Tai värittömyyden mukaan? Minä ainakin ;)


Tämä hauska yksityiskohta pitää vielä näyttää. Takka nimittäin toimii olkkarin ja keittiön välissä tilanjakajana. En ole ihan varma, onko kyseessä alunperin suunnitteluvirhe vai miksi hormin pitää tehdä noin vinha mutka ennen yläkertaa..?

-Sally-

sisustuskuvahaaste: lempiväri viimeisin sisustushankinta rakkain esine sesonki kylpyhuone kukka mustavalkoista keittiötarvike valaisin yllätyksellistä bloggauspaikkani yöpöytäni jotain mitä en haluaisi näyttää ulkoa sisälle lastenhuone vanhin esine tyynyt itsetehtyä kaapin sisältö makuuhuone tuunaus minun tyylini olohuone keskeneräistä keittiö taulu kattaus kaunein kohta kodissa

10 kommenttia

 1. Olis joskus kiva nähdä jonkinlainen "suuntaa antava" pohjapiirros tästä teidän asunnosta. :) Itselläkin edessä muutto pienempään, joten haasteita tulossa saada 6-henkisen perheen tavarat ok-talosta sopimaan... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti juttuvinkistä ;) Muutto pienempään asuntoon on taatusti haasteellista, mutta ei mahdotonta. Tilanahtaus on helpommin kestettävissä, kun tietää tilanteen olevan väliaikaista.

   Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista
 2. Kauniita tavaroita kauniisti aseteltuna:) Ihana tutkia tällaisia kuvia ja ottaa vinkkiä kenties omaankin kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi, Nanna. Miksi ei järjestelisi kirjoja vaihteeksi värien mukaan -- tai laittaisi osaa eri päin hyllyyn. Siten tulee rikottua säännönmukaisuutta ja sisustuksesta tulee mielenkiintoisempi ;)

   Poista
 3. Kuvista ei ainakaan välity ahtaus! Näyttää vain kauniille ja valoisalle. Vaaleat värit ovat varmasti oikea valinta pieneen tilaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä se sanoit- Just näin selitän aina miehellenikin, kun hän ihmettelee, että miksi ihmeessä lapsiperheen sisustuksen pitää ollan niinkin arka kuin VALKOINEN! Mut se vaan on niiiiiiin ihana väri ;)

   Poista
 4. Hei! Vieläköhän haluaisit toteuttaa toisenkin blogihaasteen? :) Blogissani on sinulle haaste. Pidän sisustustyylistäsi paljon ja siksi olisikin mielenkiintoista nähdä, kuinka toteuttaisit haasteen :) Teillä on niin kaunis koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos haasteesta J ;) Otan sen vastaan mielihyvin. Eli perästä kuuluu..

   Poista
 5. Nätto pieni olkkari, oot saanu mahtuu siinne kaiken oleellisen :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★