Sisustus & lifestyle since 2009

Search

# Yöpöytä

Meillä yöpöydän virkaa toimittaa parhaillaan Ikean matala tv-taso. Omat yöpöydät on lainassa muksuilla, joten tämä saa nyt kelvata paremman puutteessa. Korkeutta saisi mielellään olla himpun verran enemmän, mutta muutoin tilaa on loistavasti pöytävalaisimelle, lehtikoteloille ja kuvan silkkiorkidealle.


Tummien liukuovien taakse saa kätevästi piiloon ylimääräiset tavarat kuten kännykkälaturin, pastillit, nenäliinapaketin ym. Valkoiset MAGAZINE lehtikotelot on hankittu Iskusta, rautalankakori Pentik, valaisimet Kodin Terrasta ja orkidea Kodin Ykkösestä.  Pussilakanat on Finlaysonin Pop ja iltalukemisena Imagessa Brad Pitt ;)
-Sally-


sisustuskuvahaaste: lempiväri viimeisin sisustushankinta rakkain esine sesonki kylpyhuone kukka mustavalkoista keittiötarvike valaisin yllätyksellistä bloggauspaikkani yöpöytäni jotain mitä en haluaisi näyttää ulkoa sisälle lastenhuone vanhin esine tyynyt itsetehtyä kaapin sisältö makuuhuone tuunaus minun tyylini olohuone keskeneräistä keittiö taulu kattaus kaunein kohta kodissa

6 kommenttia

 1. Toimiva ratkaisu!
  Meillä on yöpöytinä tällä hetkellä ihan pienet tuolit. Alexin pinnasänky vie vielä niin ison tilan meidän huoneesta, että ehkä sitten joskus mekin saadaan isommat... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, monella olen nähnyt tuolin yöpöytänä ;) Se on ihan kiva ratkaisu myöskin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hei, kiitti Tinttara. Paremman puutteessa saa kelvata ;)

   Poista
 3. Upen näköinen sisutus ja näyttää tomivalta. Lappukin on minuun makuuni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis, Sanna. Mielestäni makkarissa pitää olla rauhallinen tunnelma. Eikä liikaa tavaraa :)

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★