Sisustus & lifestyle since 2009

Search

# Bloggauspaikka


Mä bloggaan tässä sohvannurkassa!


Eli tältä näyttää Sallyn blogin "hermokeskus" ;) Meillä on olkkarissa kaksi valkoista kolmenistuttavaa Ektorppia vastakkain. Sohvapöytänä toimii pappani sotavuosina tekemä puulaatikko, jonka olen maalannut valkoiseksi. Meidän pikkuruinen olkkari on vain 16 neliötä eli pienempi kuin edellisen kotimme keittiö, mutta kuin ihmeen kaupalla olen saanut mahdutettua tänne kaiken tarpeellisen: 2 sohvaa, sohvapöydän, tv-tason ja kirjahyllyn.

-Sally-sisustuskuvahaaste: lempiväri viimeisin sisustushankinta rakkain esine sesonki kylpyhuone kukka mustavalkoista keittiötarvike valaisin yllätyksellistä bloggauspaikkani yöpöytäni jotain mitä en haluaisi näyttää ulkoa sisälle lastenhuone vanhin esine tyynyt itsetehtyä kaapin sisältö makuuhuone tuunaus minun tyylini olohuone keskeneräistä keittiö taulu kattaus kaunein kohta kodissa

8 kommenttia

 1. Ihana bloggauksen hermokeskus sinulla.
  Tuo pöytäsi on upea ja siinä on varmasti tunnearvoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanne ;) Papan vanha puulaatikko ei kelvannut kenellekään ja oli lähellä joutua tätini mökille polttopuiksi.. mutta minä pelastin sen meille! Ja kun se sai ylleen valkoisen maalihunnun, yhtäkkiä kaikki olisivat halunneet sen!

   Poista
 2. Aivan ihana tuo pappasi tekemä puulaatikko <3
  Mukavaa keskiviikkoa sinulle
  -Erica-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erica. Puulaatikossa säilytettiin aikoinaan hevostarvikkeita ;) Kivaa keskiviikkoa!

   Poista
 3. Ihanan kotoisaa ja harmonista! Tuollaisessa paikassa minäkin bloggailisin mieluusti :) Ehdittäisköhän me tänä keväänä/kesänä terassille ? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks. Harmoniaa todellakin kaipaan, kun tulen työpäivän päätteeksi kaupan kautta kotiin. Lapset puhuu yhtäaikaa ja on monenmoista tekemätöntä kotihommaa..

   Kuulehan Maria, kyllä meidän nyt vaan pitää tarttua tuumasta toimeen ja tehdä treffit! Tämän kokoisessa kaupungissa me tavataan muuten kohta jo tahattomasti kaupan kassajonossa just silloin, kun on kiire, tukka huonosti ja lapset väsyneitä ;) Eli ehdota sä vaikka aikaa/ paikkaa ;) I'll show up!

   Poista
 4. Ihanalta näyttää, kyllä tuolla varmasti bloggailut sujuu :)! Ihana blogi sinulla, ehdottomasti jään lukijaksi ja toivotan sinutkin tervetuleeksi vastavierailulle blogiini :).

  VastaaPoista
 5. Mustikka: Kiitos. Täytyypä heti piipahtaa vierailulla ;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★