Sisustus & lifestyle since 2009

Search

# Keskeneräistä


Mitä puuttuu kuvasta?


Tässä väliaikaisessa kodissa olemme asustelleet nyt kesäkuusta lähtien
eikä meillä ole verhoja!

Tai on meillä verhot, kahdessa huoneessa: olkkarissa ja vierashuoneessa. Sälekaihtimet on kaikissa ikkunoissa, joten verhoja ei välttämättä tarvitsekaan, mutta suurin syy tähän "keskeneräisyyteen" taitaa olla se, että edellisen kotimme uusi omistaja tahtoi ostaa myös kaikki sinne teetetyt verhot. Ja tämän asunnon verhokiskot ovat kiinni katossa 285cm korkeudessa, joten uudet verhot saisivat olla tavallista pidemmät, enkä senkään vuoksi ole jaksanut panostaa asiaan, kun tästä kerran ollaan pian lähdössä.. 

Sitä paitsi mä tykkään tanskalaistyylisestä sisustamisesta,
johon kuuluu valkoiset lattiat ja verhottomuus! Eli ehkä tämä on sittenkin tietoista keskeneräisyyttä ;)

-Sally-


sisustuskuvahaaste: lempiväri viimeisin sisustushankinta rakkain esine sesonki kylpyhuone kukka mustavalkoista keittiötarvike valaisin yllätyksellistä bloggauspaikkani yöpöytäni jotain mitä en haluaisi näyttää ulkoa sisälle lastenhuone vanhin esine tyynyt itsetehtyä kaapin sisältö makuuhuone tuunaus minun tyylini olohuone keskeneräistä keittiö taulu kattaus kaunein kohta kodissa

2 kommenttia

 1. Hei, meillakaan ei ole verhoja paitsi olohuoneessa vahan pehmentamassa tunnelmaa.
  Unkarissa asunnoissa on usein ikkunoiden ulkopuolella kaihtimet jotka saa vedettya alas jos aurinko paistaa liikaa sisalle tai pimean tultua jos ei halua etta naapurit nakevat sisalle. Harvoin tulee niitakaan kaytettya, naapurit kayttavat kylla sitakin ahkerammin.

  Mielekasta tiistaita!
  Tibs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis! Verhoilla saa tosiaan pehmeyttä ja tunnelmaa sisustukseen. Verhoilla voi myös saada huonetila näyttämään korkeammalta, leveämmältä tai päinvastoin ;). Näin keväisin tekee mieli keventää sisustusta ja antaa valon tulvia sisään! Eli verhot syrjään ja ikkunanpesuun!

   Have a nice Tuesday!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★