Sisustus & lifestyle since 2009

Search

# Kylpyhuone


Kylppäri on keittiön ohella kodin kalleimpia tiloja. Kylpyhuoneelle asettaa lisävaatimuksia paitsi se, että tilaan on usein mahdutettava myös kodin pyykkihuolto, mutta myös se, että tilassa olevien materiaalien on kestettävä suuriakin kosteuden- ja lämmön vaihteluita. Viime vuosina kylppäritilojen kokoon on onneksi ruvettu kiinnittämään jälleen entistä enemmän huomiota ja monella onkin haaveissa oma pieni kotikylpylä ;)

Meidän vuokra-asuntomme kylppäri ei muovimattoineen ja pintaan asennettuine vesiputkineen ole esittelykelpoinen, mutta omat kylppärihaaveet sen sijaan tohdin paljastaa. Kukapa ei haaveilisi tilavasta ja avarasta kylppäristä, niin myös me. Meidän perheellemme tärkeämpää kuin kaksi vierekkäistä suihkua olisi suihku + erillinen kylpyamme. Sellainen sadevesisuihku olisi tietty mun oma "must", samoin selkeämuotoinen amme, jonka reunalla voisi polttaa kynttilöitä ja lepuuttaa vaikka viinilasia.. Vielä jokunen vuosi sitten ykköshaaveeni oli leijonantassuamme, mutta sisustusmakuni on muuttunut  vuosien myötä klassisempaan suuntaan. Väritys kylpytiloissa saisi olla neutraali musta-valkoinen-harmaanbeige ja tykkäisin kovin, jos suihkunurkkaus olisi lasitettu lattiasta kattoon saunan lasiseinien tapaan + suihkuosan lattiaa olisi korostettu shakkiruutulaatoituksella. Muutoin väritys saisi olla melko neutraali ja ulkoasu modernin klassinen. Tyyli ja väritys voisivat kylppärissä olla kuten tässä kollaasissa (kuvat netistä):

# kylpyhuone


Nämä kaksi kuvaa on tähän loppuun vielä ihan pakko näyttää ;) Netistä kuvia etsiskellessäni törmäsin nimittäin tähän viehättävään lavuaaritasoon (kuva täältä). Ainakin käsien- ja hampaidenpesu taitaisi olla tässä kylppärissä yhtä sinfoniaa..Entäs tämä amme sitten? Ihan huippu! (kuva lainattu täältä)-Sally-

sisustuskuvahaaste: lempiväri viimeisin sisustushankinta rakkain esine sesonki kylpyhuone kukka mustavalkoista keittiötarvike valaisin yllätyksellistä bloggauspaikkani yöpöytäni jotain mitä en haluaisi näyttää ulkoa sisälle lastenhuone vanhin esine tyynyt itsetehtyä kaapin sisältö makuuhuone tuunaus minun tyylini olohuone keskeneräistä keittiö taulu kattaus kaunein kohta kodissa

2 kommenttia

 1. Heippa ystäväni! Mulla ollut samansuuntaiset kylppäri-ihanteet kuin sullakin; nyt vain viime aikoina on tuo Marrakech-tyyli lyönyt läpi myös mun kylppärihaaveissa ; tai ainakin sitten vierasvessassa.... jos saisin sinne valkomustan itämaisen lattialaatan, valkoiset seinälaatat ja mustan allaskaapin :) Iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsulivei! Oot sitten vissiin vieraillut sivustolla marrakechdesign.se ;) Ainakin mut sivusto sai huokailemaan..

   Kaunista pääsiäistä teille Up North!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★