Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Sisustuskuvahaaste: # Lempiväri

Nappasin jokin aikaa sitten Esmeralda's blogista mukaani hauskan sisustuskuvahaasteen (sinäkin voit tehdä samoin ja napata tämän halutessasi mukaan) ja aionkin nyt huhtikuun aikana hemmotella teitä tekemällä sisustukseen liittyvän postauksen jokaisesta alla olevasta aiheesta kuvineen. Let's start:

# lempiväri

Tää on helppo ;) Jo blogin ulkoasu kertoo sen.. Arvaat varmaan? Se on valkoinen!Valkoinen rauhoittaa, kun tulee töistä, koulusta, reissusta. Maailma pursuaa värejä, sekamelskaa ja meteliä, mutta valkoinen sisustuksessa rauhoittaa. Valkoinen myös tuo muut värit hyvin esiin ja korostaa niitä. Salaa haaveilen, että mulla olisi joskus oma työhuone, joka olisi "rohkeasti" kokovalkoinen: kalusteet, mapit, matot ja valaisimet! Hassua on, nyt kun muistelen asiaa, että vielä vuosi sitten meillä oli Ektorpeissa mustat päälliset. Mutta kyllä valkoiset on niin kutsuvat ;)

-Sally-sisustuskuvahaaste: lempiväri viimeisin sisustushankinta rakkain esine sesonki kylpyhuone kukka mustavalkoista keittiötarvike valaisin yllätyksellistä bloggauspaikkani yöpöytäni jotain mitä en haluaisi näyttää ulkoa sisälle lastenhuone vanhin esine tyynyt itsetehtyä kaapin sisältö makuuhuone tuunaus minun tyylini olohuone keskeneräistä keittiö taulu kattaus kaunein kohta kodissa

5 kommenttia

 1. Valkoinen on ihana. Minä en koskaan erityisesti ole ollut valkoisen ystävä, mutta nyt uuden kodin myötä olen ihan rakastunut valkoiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut eiks Kannustalo + valkoinen väri sisustuksessa oikeestaan kuulukin yhteen ;) Tosin meidän rautakaupan setä väitti mulle 5v sitten, ettei valkoinen oikeastaan ole väri - ainakaan kun on kyse maaleista.

   Kivaa sunnuntaita!

   Poista
 2. Tämän jotenkin voin myös allekirjoittaa - valkoinen! -ylläri-pylläri.;)
  Heti huomasin, että ne mustat päälliset ovat teiltä lähteneet.... -> kevät...kö? Vai eivätkö olleetkaan hyvät?
  Oikein mukavaa palmusunnuntaita.
  ♥ tiina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiina. Mustat ektorpin päälliset oli oikein kivat! Mutta kun on mustaa, niin kaipaa valkoista ympärilleen ja kun on valkoista, niin kaipaa mustaa kontrastiksi ;) Sehän on loppumaton kierre.. Tosiasiallinen syy oli meidän muutto viime kesänä. Halusin laittaa uuden kodin olemassa olevilla tavaroilla "uuden" näköiseksi enkä siirtää "vanhaa kotia" sellaisenaan tähän väliaikaiseen vuokra-asuntoon.

   Kiitos samoin, mukavaa palmusunnuntaita!

   Poista
 3. Heissan. Tulin heti vastavierailulle. Täällä valoisassa kodissa viihtyy oikein hyvin. Liityin siis lukijoiden joukkoon. Nyt tämä mamma kuitenkin laittaa itsensä nukkumaan ja palaa uudestaan paremmalla ajalla...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★