Sisustus & lifestyle since 2009

Search

# Kaunein kohta kodissa

Sisustuskuvahaasteessa on tullut viimeisen kuvan vuoro. Tosi mukavaa ja mukaansatempaavaa on ollut kirjoitella näitä. Toivottavasti edes osa siitä on välittynyt myös ruudun sille puolelle ;)

Tämänkertainen otsikko #kaunein kohta kodissa lupaa paljon. Paljon olen myös saanut teiltä ihanilta lukijoilta palautetta kotiimme liittyen, kyselyjä pohjapiirroksesta ym. Niihin palaan hieman myöhemmin, mutta tiedoksi teille jotka olette löytäneet blogiini vasta tämän vuoden puolella, nykyinen asumismuotomme on vuokra-asunto 116 m2 ja tämä on paritalo, jossa on myös yläkerta. Mä olen yrittänyt sisustaa olemassaolevilla tavaroillamme tämän kodikkaaksi ja viihtyisäksi.


Tämä olohuoneen nurkkaus on mielestäni kotimme kaunein kohta.

Luonnonvalo tulvii sisään suurista ikkunoista ja silmä lepää tässä värittömyydessä! Ehkä juuri siksi tämä on myös paikka, jossa nämä blogijutut syntyvät. Tämän kuvan myötä sisustuskuvahaaste on tullut päätökseen. Olet vapaa nappaamaan tämän haasteen mukaan omaan blogiisi, jos innostuit juttusarjasta. Myös arvontaa on pian luvassa.. Siitä lisää jo ensi kerralla. 

-Sally-


sisustuskuvahaaste: lempiväri viimeisin sisustushankinta rakkain esine sesonki kylpyhuone kukka mustavalkoista keittiötarvike valaisin yllätyksellistä bloggauspaikkani yöpöytäni jotain mitä en haluaisi näyttää ulkoa sisälle lastenhuone vanhin esine tyynyt itsetehtyä kaapin sisältö makuuhuone tuunaus minun tyylini olohuone keskeneräistä keittiö taulu kattaus kaunein kohta kodissa

7 kommenttia

 1. Silmä lepää tuossa teidän nurkkauksessa kyllä. :)

  VastaaPoista
 2. Löysikö se mun matto ikinä paikkaansa teillä vai onko liian romanttinen :) ? Graninnoita tervehtää keväisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis! Mun suurimmat aarteet ovat yhä muuttolaatikoissa - ja ne avataan vasta seuraavassa kodissa, ei tässä väliaikaisessa muovimattolattiahässäkässä ;) Eli ei huolta, se ihanuus tulee esille varmasti! ♥

   Poista
 3. On,kaunis ja seesteinen. Vaikka siinä nököttääkkin televisio,tuo kaikkien sisustajien kauhu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Mutta tiesitkö, että saatavilla on jo taulutelkkari, jonka pinta on PEILI kun telkku ei ole päällä ;) Sellainen vois jo vaikka sopia olkkariin.

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★