Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Isosiskon huone

Myös Isosiskon huone sijaitsee meillä yläkerrassa (kuvassa vihreällä). Huoneessa on kolme ikkunaa + oma vaatehuone. Huone on melko pitkänomainen, joten 120 cm leveä runkopatjasänky sijoitettiin huoneen perälle poikittain. Makuusoppea rajaa kirjoituspöytä/hylly -yhdistelmä, joka ostettiin Ikeasta. Kaikki muu oli jo entuudestaan olemassa. Huoneen väritystä lähdettiin hakemaan Isosiskon lempiväristä vihreästä + olemassa olevasta London Bus taulusta. 5-luokkalainen tykkää vielä pehmoleluista, leikeistä ja piirtämisestä, joten huone saakin olla asujansa näköinen. Teinivuodet tosin lähestyvät hurjaa vauhtia, joten sekin haluttiin ottaa kalusteissa huomioon. Ja jos/kun vihreään joskus kyllästyy, on sen tilalle helppo napata uusi väri. Jo nyt vihreää rytmittää huoneessa tunnelmallinen luumu.

-Sally-


3 kommenttia

  1. Kivan näköistä teillä. On niin mukava, kun voi tuollasilla tilanjakajilla huonetta vähän jäsennellä. Meillä ei noiden vinokattojen takia moinen onnistu ollenkaan ja ajoittain se hiukka harmittaa.. minusta esim sellanen parvisänky-työpöytä-yhdistelmä olis kiva, mutta eipä onnistu, ei.

    Meillä muuten nelosluokkalainen vaihtoi juuri lempiväriään (ja sen myötä huoneessakin siis muutoksia) vihreästä vaaleanpunaiseen.. olin ajatellut sen pinkki-ajan olevan jo ohi, mutta nyt se vasta sitten iski! =D

    VastaaPoista
  2. Näyttää mukavalta ja raikkaalta, syksyn vihreät omputhan tästä tulee mieleen.

    Tämä ikäasia on minua viime aikoina vaivannut. Kaipaan kyllä niitä aikoja, kun vaaleanpunainen oli pop. Nyt mikään vaaleanpunainen ei enää käy, ei vaatteissa, ei huoneessa.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★