Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Naisen mieli muuttuu

Tervetuloa uudet lukijat + vanhat "ketut". 2-vuotissynttäriarvonta on blogissa käynnissä vielä 15.9.2011 saakka. Osallistumisohjeet löydät täältä.  Hirmu kivoja kysymyksiä olette kyllä keksineet kommenttilootaan. Kiitos niistä. Hymy huulilla luen jokaisen uuden viestin ja mahdollisuuksien puitteissa yritän vastata kaikkiin ;)

edit: arvonta-aika on päättynytSelailin huvittuneena omia kuva-arkistojamme, kuinka paljon sisustusmaku onkaan viime vuosien saatossa muuttunut. Kun muutimme rakentamaamme puutaloon keväällä 2005, sisustusmakuni oli melko romanttinen + runsas. Paljon puuta, lankkua, ruutuja ja ruusuja. Kodikasta ja lämmintä pehmeää beigeä. Paljon pentikkiä, kynttilänvaloa, vain ripaus tähtiä, mukana mausteena murrettua sinistä. Ektorpit saapuivat meille tuolloin ja ihastuneena hankin ne vaniljan vaaleilla ruusupäällisillä ;) Huoh.

Maalaisromanttinen kausi 2005-2008.

Sittemmin päälliset vaihtuivat kokovalkoisiin ja sisustustyyli lähemmäs amerikan itärannikon ja Long Islandin huvilatyyliä, mutta kotimme tullessa myyntiin uteliaiden näytössä käyneiden rouvien kommentit takertuivat epäolennaisuuksiin ja olivat milloin tyyliin

"aivan liian epäkäytännölliset nuo valkoiset sohvat lapsiperheessä"
"aivan liian romanttista"
"liikaa vaaleaa minun makuuni"
"pihassakin on ihan liikaa lunta".

Käsittämättömiä siis kaikessa huvittavuudessaan. Mutta nämä kommentit ennätyslumisen talven jälkeisenä keväänä yhdistettyinä lähestyviin 40v. synttäreihin ja päätään nostavaan ikäkriisiin keksin sitten jostain, että "musta on uusi valkoinen" ja päätin vaihtaa lähes kaiken valkoisen kodissamme mustaan! Olisipahan sitten ihmettelijöille romanttisen sijaan vaikka

"aivan liian dramaattista".

Mustan vallankumous 2010.

Tosin kukaan katsojista ei ollut ennakko-odotusten mukaisesti sitä mieltä, vaan muutos puri ja talo meni kaupaksi. Nyt odotetaan vuokralla asuen seuraavaa kappaletta tässä elämän kirjassa. Musta väri on heivattu varastoon, sillä tilan ahtauden vuoksi sisustuksen punainen lanka on tätä nykyä valkoinen (by the way, kiinnostaisko ketään 3-istuttavien ektorppien päälliset mustaa farkkua?  EDIT: sohvanpäälliset ovat löytäneet uuden kodin, kiitos  Satu + muut sähköpostia lähettäneet  ;). Ja ilahtuneena huomaan, että alle parikymppisenä USA:ssa vietetyn vaihto-oppilasvuoden tartuttama loputon rakkaus 5-sakaraiseen tähteen nostaa jälleen päätään. Sen lisänä sisustuksessa meillä on valkoisen kaverina tänä syksynä harmaata + tummansinistä + ripaus punaista. Tähtitavarat esittelen teille erillisessä postauksessaan hieman tuonnempana. Nyt me aiotaan tuon aviomiehen ketaleen kanssa testata, miten tämän uuden kodin takka vetää eli onkohan valkoiset sohvamme sittenkin kohta mustat ;)

Ihanaa viikonloppua!

-Sally-


Long Island sisustustyyli 2011.4 kommenttia

 1. Laitoin s-postia noista päällisistä! :)

  VastaaPoista
 2. Mieli tosiaan muuttuu! Minä olen katsellut omaa postaustani tuosta olkkarin muutoksesta moneen kertaan.. jotenkin ihan järkyttyneenäkin siitä, millainen olkkari meillä oli ennen muutosta. Ja silloin aikanaan tosissaan tykkäsin siitä... hih!

  Nuo Ektorpit on muuten tosi kivat sohvat siksikin, että niiden päällyset on niin helppoa ja suht edullistakin vaihtaa. Saa tosi nopeasti aivan uuden ilmeen kotiin! Aina välillä mietin, että miksen sittenkin ottanut niitä...

  VastaaPoista
 3. Niin se menee :) Meillä oli hiukan myös ongelma myynnissä se , että tavaroita katsottiin ei taloa joten viimeisenä repäisin pois kaiken "liian" josta itse toki pidän ja kas heti meni talo kaupaksi. Tulihan edukseen siis seinät ja muut talon materiaalit ei tavarat.
  Tuo rannikkotyyli on minulla myös verissä ja rakastan kaikkea sitä ehdottomasti. Kauniita kuvia täällä kaikki :)

  VastaaPoista
 4. ...hyvä ettei liian paljon tähtiä...hymyilyttää tätä lukiessa,miltähän noi mustat sohvat näyttäisivät about tunti meilletulon jälkeen,kun shelttitrio tutustuisi niihin! IIK. On muuten takana aivan uskomattoman hullu viikko,kaikki mitä olin suunnitellut,sopinut jne.on mennyt päin peetä.Kokoan täällä itsetuntoani,taas kerran.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★