INSTAGRAM

Stockholm Furniture & Light Fair 2012 - Osa I: Karkkivärit

Tukholman huonekalumessut ovat maailman suurimmat Skandinaavisen huonekalu- ja valaisindesignin tapaamispaikka. Ensimmäistä kertaa tänä vuonna 2012 messujen nimenä on Stockholm Furniture & Light Fair, aikaisemmin on tapahtuman nimenä ollut vain huonekalumessut. Teemana tämänvuotisilla messuilla oli innovaatio. Messunjärjestäjien mukaan valo on kodin sisustuksessa hyvin olennainen elementti ja tulee tulevaisuuden sisustustrendeissä olemaan yhä tärkeämässä roolissa. Niin, miksi valaisimen pitäisi olla tylsä käyttöesine, kun se voi olla myös kaunis sisustusesine, jopa design-tuote? Valaistusta säätelemällä voidaan lisäksi luoda erilaisia tunnelmia, mikä parantaa tilankäytön monipuolisuutta. Valaisimia Tukholman messuilla olikin miltei kokonainen hallillinen nähtävillä ja nimenomaan pirteät karkkivärit näyttävät nyt olevan huonekaluissa ja sisustustustavaroissa "in":

Nyt kun on iloiteltu karkkivärein, on seuraavassa osassa vuorossa vaalea maalaisromantiikka..


-Sally-

4 kommenttia

 1. Pinkki sohva voi muuttaa meille! Täytyy kyllä sanoa, että saattaisin kuitenkin kyllästyä jossain vaiheessa... Mutta ainahan haluta saa :)

  VastaaPoista
 2. Seuraavaa osaa - vaaleaa maalaisromantiikkaa - odotellen :) nää värit ei vaan oo mun juttu :) mutta mielenkiintoista on kyllä!

  VastaaPoista
 3. Johanna: Pinkki sohva oli kyllä tosi namu! Ja pituudeltaan ainakin 3 METRIÄ!!

  Lenni: Mäkin olen hyvin "väritön" sisustaja, mutta tuolla messuilla yllätyin itsekin, miten kiva oli kuitenkin katsella (ja kuvata) myös näitä värikkäitä sisustustavaroita ;)

  Seuraavaa osaa odotellessa..

  VastaaPoista
 4. Oi nuo ensimmäisen kuvan värikkäät lamput on herkut. :) Ioista ystävänpäivää!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★ Anonyyminä ei valitettavasti voi kommentoida ollenkaan.