Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Tähtimattoja


 
Tässä myös yksi lempparisivustoni, jossa tykkään käydä katsomassa uutuuksia: Pappelina. Ruotsalainen Pappelina valmistaa laadukkaita muovimattoja eri kuoseilla, mutta yksi ylitse muiden ainakin minun mielestäni, on nämä tähtimatot. Varsinkin tuo malli, jossa valkoinen tähti metallinvalkoisella pohjalla sopisi ainakin meille täydellisesti ;)

 
Näitä mattoja saa myös Suomesta, tarkista lähin jälleenmyyjäsi halutessasi täältä. Toimitusajat ovat melko pitkiä (4-10 viikkoa), sillä matot ovat todella suosittuja. Kaiken kukkuraksi ovat keksineet nyt täydentää mallistoa mm. peitteillä, patalapuilla ja keittiöpyyhkeillä.. iiiks.

-Sally-11 kommenttia

 1. Tahtikuosit on yks mun heikkouksista!
  Kiitos uusista tahtivinkeista!

  Mukavaa maanantaita!
  Tibs

  VastaaPoista
 2. !!!yllätys!!! mullakin on pari kolme mattoa tähtikuvioilla,mutta eri firmalta.On ne komeita.

  VastaaPoista
 3. Tibs: Kiva kuulla, että meillä on jotakin yhteistä ;) Nimenomaan viisisakarainen tähti on myös mun heikkous! Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Oijoi mitä mattoja! Anttila netanttila näytti myös myyvän tähtimattoja, väreinä harmaa ja beige. Meinasin jo tilata sieltä, mutta näähän on vielä hienompia <3

  VastaaPoista
 5. Minkä hintaisia nuo isot matot suunnilleen ovat?

  VastaaPoista
 6. Anonyymille (ja toki muillekin) tiedoksi, että isoin Pappelina matto oli muistaakseni yli 400 €. Onhan se tietty aika paljon muovimatosta, mutta laatuhan on ylivertainen! 150 cm pituinen keittiönmatto kolmella tähdellä maksaa noin 120 €.

  VastaaPoista
 7. Kiitos paljon vastauksesta hinta-asiaan :)

  VastaaPoista
 8. ihania mattoja, todella kauniita:)

  VastaaPoista
 9. Rakastan kans noita tähtimattoja! Eilen poikkeisin Ulvilassa yhdessä sisustusliikkeesä ja sieltä tarttu kotiin viemisiksi tuollainen tähtimatto!

  VastaaPoista
 10. Ihania mattoja. Minäkin tykkään viisisakaraisesta tähdestä. Tänä kesänä sitä löytyy omissa käsitöissänikin, heh. Löysin vasta tänään blogiisi ja ilman muuta liityn lukijaksi. Terkuin Riitta nuppuhome.com blogista

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★