Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Onnea valmistuneille!

Kesä alkaa kesäkuusta! Ja sääkin on näköjään heti sen mukainen ;) Sateista ja vaihtelevaa. Suvivirren saattelemana koululaiset pääsivät tänään kesälaitumille ja arkinen aherrus on mukava päättää toviksi.

Oletteko seuranneet millaista kesäsäätä on povattu?Monessa perheessä käy parhaillaan kova vilske. Harmi, että sää estää kemut ulkosalla. Meillä on vapaa viikonloppu eli ei lakkiais- eikä valmistujaisjuhliin menoja. Tämä lakkiaiskuva on vuoden takaa, kun vanhin tyttäreni painoi valkolakin päähänsä. Sen myötä onnittelut kaikille uusille ylioppilaille + ammattiin valmistuneille!

Hyvä ystäväväni rientää kolmiin lakkiaisiin tänään perheensä kanssa, mutta ennätys tuttavapiirissäni taitaa kuitenkin olla viidet lakkiaiset tälle viikonlopulle, joten hatunnoston arvoinen suoritus sekin ;)  Ulkona sataa ja meillä palaa tulet takassa. Mitähän mukavaa sitä keksisi..

 
-Sally-

2 kommenttia

  1. tanaan nayttaa Budapestissakin kovin harmaalta. Pitaiskohan itsekin laittaa takkaan tuli ja lueskella vaan lehtia...Toi sun takkakuva huokuu niin ihanaa tunnelmaa.

    VastaaPoista
  2. Sama täällä,vanhassa pesässä tuli palaa iloisesti,vähän on harmaampaa kuin viikko sitten visiitilläsi.Huomasin just etten oöe taas viikkoon käynyt tää koneella-mihin se aika oikein menee niin nopiasti?Hyvää pyhää.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★