Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Maalaisromantiikkaa MilavidassaKeväinen luonto oli vielä karu ja väritön, mutta ensimmäiset innokkaat nuput työntyivät jo esiin maasta Näsilinnan kauniissa puistomaisemassa. Ihana kaksipäiväinen Antiikki- & Sisustustapahtuma Tampereen Näsilinnassa, Milavidassa, ei pettänyt odotuksia. Puunoksiin solmitut valkoiset ilmapallot johdattivat kulkijat aarteiden luo. Paikkaan, jossa aika miltei pysähtyi.

Taidokkaita käsitöitä, kaunista vanhaa tavaraa ja toinen toistaan ihanampia maalaisromantiikan aarteita sai sydämet huokailemaan. ♥Viikonlopun tapahtuma oli menestys. Suuret kiitokset järjestäjille ja "sääherralle". Oli kiva moikata tuttuja - ja solmia Milavidassa aivan uusiakin tuttavuuksia! Tässä muutama makupala:

Antik Helen, Kokkola
Cafe Alex ja Kauppa, Mänttä

Kukkivat, KangasalaPenni ja Lilli,Vantaa
Suvimarja Lifestyle puoti, PadasjokiTila & ihme, Tampere 


- Lisää kuvia tapahtumasta löydät Sally*s facebook sivuilta, klikkaa tästä! Omat löytöni esittelen sitten seuraavassa postauksessa.

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Älä muuta sano. Ihanuuksia toisensa perään! Mutta (harmittavasti) tavarat olivat yksittäiskappaleita tai vain pari-kolme samanlaista, sillä yksikin iiiiiihana valkoinen tähtityyny, jota kuvasin kamerallani, niin joku tuli samalla hetkellä ja nappasi sen - ja osti tietenkin ;) Nyt jo naurattaa, mutta silloin harmitti ihan vietävästi! Ja säästyipä rahat ;)

   Poista
 2. Oi, otitpa paljon ihania kuvia! Mä olen jotenkin kauhean arka kuvaamaan tällaisissa julkisissa tapahtumissa :) Vaivihkaa yritin muutaman kuvan ottaa :D Ja juu, kyllä minä tuolla jossain sun edellä jonossa olin. Oliko tuo pinkkiin pukeutunut nuori neitokainen sinun kanssasi? Tyttö tallentui nimittäin sattumalta minunkin muistikortilleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis Marja, mä näpsin kuvat ilman salamaa ja ihan vaan pokkarikameralla ;) Pinkki tyttö kuvissa on meidän nuorimmainen, Pikkusisko. Junior ja mieskin olivat mukana, mies-parka joutui kantajan rooliin ;)

   Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista
 3. Voi kääk, näytti aivan upealta tapahtumalta, oisinpa ollut mukana! Kuvasato oli kyllä onneksi kattava ja kaunis, kiitokset siitä :)

  VastaaPoista
 4. Taisi olla ihana tapahtuma. Piti tulla minunkin, mutta en ehtinyt.
  Kiitos kuvien jakamisesta!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★