Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ASUNTOMESSUT 2015: TYYLIKKÄIMMÄT- Tämän vuoden asuntomessutalot ovat pääosin sangen maltillisia ja kuvailisinkin messutaloja adjektiivilla "tavoitettavissa olevia" unelmia. Joukkoon mahtuu kuitenkin yksi ihan omaa luokkaansa oleva kohde niin kooltaan, tilankäytöltään kuin tyylikkyydeltään: nro 22 Lakkalaine

Sisustuksen tähän kivitaloon on suunnitellut Inspired by Love -blogistakin tuttu Sanna Pänkäläinen ja hän itse kuvailee kohdetta näin: "Sisutuksen punainen lanka on värien harmonisuus sekä koko kodin läpi jatkuva yhtenäinen sävymaailma. Sävyt on valittu asiakkaiden toiveiden mukaisesti, eli kodista löytyy oikeastaan ainoastaan kitin sävyjä, harmaata, valkoista sekä mustaa. Tilasta haluttiin kuitenkin kodikas, joten Balmuirin tekstiilit sekä Georg Jensenin pientavarat toivat kaivattua pehmeyttä kokonaisuuteen. Lakkalaine 22 on asuntomessujen pinta-alaltaan suurin kohde, jonka ulkoporeallas, jokaisen lasten huoneen yhteyteen sijoitetut kylpyhuoneet sekä master bedroomin upea walk-in-closet kruunaavat kokonaisuuden."Keittiön saarekkeeseen integroitu tammipöytä on tämän Puustelli-keittiön sydän.- Tyylikästä ja ajatonta, niin kalustus kuin sisustusratkaisutkin. 

Talon pinta-ala on 287 neliötä. Luonnonvalo tulvii sisään suurista ikkunoista ja saunatilat ovat hulppeat, liki pienen asunnon kokoiset. Yläkerran makuuhuoneissa aistii rauhallisuuden ja harmonian. Arkiaamujen ylellisyyttä ovat jokaisen makuuhuoneen omat kylppärit. Hieman hotellimainen fiilishän niistä ehkä tulee satunnaiselle messukävijälle, mutta toimivat tilaratkaisut ovat jo itsessään arjen luksusta ja kylpyhuoneiden lukumäärä tuttua jokaiselle Amerikassa asuneelle!Master bedroomissa on käytännöllinen walk-in-closet

Vuoteet on pedattu Balmuirin tekstiilein.
Suihkut Hansgrohe, saunan lauteet Lunawood.

Kohde 22. Lakkalaine kalusteet  ja pientavarat Vepsäläinen, keittiö Puustelli, tekstiilit Balmuir.- Mutta mikäs se tämä seuraava sitten on?


- Hienosti Lakkalaineen vanavedessä kirii mielestäni tämä Iisa Strandin sisustama kohde nro 35. Urban Villa 1, joka kompaktilla 116,5 neliön kokonaisuudellaan yllättää messukävijän! 

Talon laatikkomaisesta ulkonäöstä voidaan olla montaa mieltä, mutta ullakkohuone kattoterasseineen on aivan fantastinen ja sisustus tässä kohteessa on tarkkaan harkittua tyylikkyyttä, kuten Iisan suunnittelemissa kohteissa aina.Sisustussuunnittelija Iisa Strand kertoo kattoon sijoitetun liesituulettimen ominaisuuksista.- Tämä on kahden aikuisen luksusvilla. Balmuirin tekstiilit viimeistelevät ylellisen vaikutelman ja huonekorkeus huimaa! 


Master bedroomin lasiseinästä avautuu huikaiseva näkymä alas olohuoneeseen!


Yläkerran ullakkohuoneesta pääsee kattoterassille! 
Lasipöydän korkeutta voi itse säätää.


Kohde 35. Urban Villa 1 kalusteet Boknäs, Blomer. Kattoterassin kalusteet Vepsäläinen. Keittiö A la Carte - Keittiömaailma, tasot Ylämaan graniitti. Tekstiilit Balmuir.

PS. Huomasitko saman kuin minä eli näissä kahdessa kohteessa oli kenties tahattomasti valittu samanlaiset FLOS kynttiläkruunut + Balmuirin vuodetekstiilit? Hauska yhteensattuma joka tapauksessa ja kertonee jotakin sisustussuunnittelijoiden yhtäläisestä mausta (tai jälleenmyyjän innokkuudesta).Asuntomessut Vantaalla 10.7. - 9.8.2015.

2 kommenttia

 1. Kohteessa 22 oli mielestäni kauniit sohvat, löytyisikö tietoa kenen valmistajan ne mahtaa olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohteen 22 sohvat ovat suomalaisen Interfacen mallistoa (jälleenmyyjä Vepsäläinen).

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★