Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ASUNTOMESSUT 2015: YLLÄTTÄJÄT- Juttusarja tämän vuoden asuntomessuilta jatkuu ja nyt on vuorossa messujen suurimmat yllättäjät.

Edellisen postauksen kohteet olivat juuri niin makeita kuin ennakkotietojen perusteella pystyi odottaakin, (oih, olisin oitis voinut muuttaa Villa Falkeniin), mutta tällä kertaa vuorossa messujen ennakkotiedoista poiketen eniten yllättäneet kohteet. 

Ensimmäisenä esittelyssä nro 28 Passiivikivitalojen kosteusturvatalo ja sen AKA keittiö. Aika huikaisevan rouhea materiaali nimittäin työtasossa, vai mitä tuumaatte (saarekkeen kansi on kuulemma toteutettu kahdesta Boknäs 'Chalet' ruokapöydän kannesta!). Mutta mietin vaan, minkälainen toi on lapsiperheessä ja yleensäkin pitää puhtaana? Liesituuletin on nimensä mukaisesti upotettu lieteen (tosi kätevä), samoin nelijalkainen perheenjäsen on hienosti otettu jo keittiösuunnitteluvaiheessa mukaan!


Aivan loistava paikka lemmikin ruokakupeille!Samassa talossa ihmetystä allekirjoittaneessa aiheuttaa kyllä industrial -vivahteisen avokeittiön vieressä olevan olohuoneen upotettu lattia, jossa on lisäksi rakenteisiin valettu kiinteä kulmasohva. Hmm.. Jakaa aivan varmasti muidenkin mielipiteitä. 

Sisustuslehden kuvissa ratkaisu on ihan kiva, mutta livenä se näyttää siltä kuin lasten kahluualtaalle olisi keksitty uusiokäyttöä eli kyllä tämän tasoinen talo olisi mielestäni ansainnut arvoisensa olkkarin! 

Valokuvatapetti rtv.fi
- Yläkerrassa jatkuu tämän talon ennakkoluuloton sisustustyyli

Lastenhuoneiden huonekorkeus huikaisee ja parvisänky on jokaisen pienen ja vähän isommankin messukävijän toivelistalla viimeistään tämän jälkeen! Samalle toivelistalle pääsee myös tämän kodin yläkerrasta löytyvä tv-nurkkaus/ kotiteatterin katsomo, jonne tekee oitis mieli sukeltaa popcorn-kulhon kanssa! - Miltei vastapäätä kadun toiselta puolelta löytyy hiilenmusta hirsitalo, kohde 26 Villa Kapee, jonka upea arkkitehtuuri tuo mieleeni tuulahduksen Tanskaa. Tämä talo yllättää kokonaisuudessaan erittäin positiivisesti! 

Alakerrassa on talon yleiset tilat (keittiö + olkkari sekä ihastuttava idea avoimesta suihkutilasta /sauna (kannattaa kurkata)) ja yläkerrasta löytyvät makuuhuoneet sekä kodinhoitohuone kattoikkunoineen. Talon kaikki pinnat on käsitelty kotimaisilla Uula-tuoteperheen tuotteilla ja ilme on nuorekas ja visuaalisesti innostava. Huomaa esim. lastenhuoneiden seinien taitava liukuvärjäys. Talon käsinkudotut matot on valmistanut eri-deco.fi. Virkatut pehmot yksityinen käsityöntekijä Tarja Kanninen.

- Konkari messukävijä laatii itselleen ennakkoon MUST SEE -listan kohteista, jotka ainakin pitää ehtiä nähdä messupäivänä aikana eli nämä kohteet 26 + 28 kannattaa lisätä siihen mukaan!


Asuntomessut Vantaalla 10.7. - 9.8.2015.

15 kommenttia

 1. hei, upeita kuvia:) voitko kertoa mistä tuon lentäjätyttö - taulun voisi hankkia tai keneltä sitä tiedustella ! ihana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis ihana! Lentäjätyttö on valokuvatapetti ja sitä myy rtv.fi

   Rentoa sunnuntaita!

   Poista
 2. Kiitos messufiiliksistä näiden postausten kautta! Päätimme miehen kanssa jättää tänä vuonna väliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun kelpas! Messuilla on tänä vuonna paljon nähtävää, ja jotenkin piristystä havaittavissa parin vuoden tauon jälkeen ;D

   Poista
 3. Tuota lentäjätyttö kuvaa olen minäkin ihaillut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, etkä oo ainut! Se ihanuus on fototapetti, jota myy RTV eli rtv.fi.

   Poista
 4. Kuule, ihan samaa ihmettelin tuossa 28:n Passiivikivitalossa, tuota olohuoneen uima-allasta. Ei kyllä sopinut minun mielestäni muuhun taloon laisinkaan. Erikoinen ratkaisu, sanoisin. Mutta, ehkä joku tykkää ihan täysillä, ja me ei vain ymmärretä:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih joo, ehkä me ei vaan ymmärretty sen funktiota! Tosin esim. Deko-lehden kuvassahan se näytti ihan kivalta, toisin kuin livenä..

   Poista
 5. Hei,
  kohteen 26 käsin virkatut pehmolelut on tehnyt yksityinen käsityöntekijä Tarja Kanninen Keski-Suomesta. tarja.kanninen@gmail.com.

  VastaaPoista
 6. Ihana huomata et suunnittelemani kohteen 28 sisustus ja tapettivalinnat ovat herättäneet näin paljon huomiota ja jakaa mielipiteitä :) Koti on nimenomaan suunniteltu ennakkoluulottomalle perheelle, joka ei tahtonut niitä perinteisiä sisustusratkaisuja mm. Olohuoneen kiinteä sohva, keittiösaarekkeen taso ja yläkerran oleskelunurkkaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos kommentistasi - ja mukava, kun eksyit blogiini!

   Olet onnistunut hienosti suunnittelutyössäsi. Kohde 28 oli vaikuttava ja huomattavasti kiinnostavampi kuin sisustuslehdet etukäteen antoivat ymmärtää, ja sen vuoksi se ansaitsi päästä tähän postaukseen! Se oli myös liki ainoa talo, jossa oleskeluterassia oli myös rauhallisen TAKApihan puolella, kirjaimellisesti liito-oravametsän syleilyssä. Keittiöstä pidin itse eritoten! Rouhea saareke ja muuten vähäeleinen, suuret ikkunat takaterassille. Yläkerran lastenhuoneita en uskaltaisi edes näyttää omille lapsilleni, sillä sen jälkeen he eivät muusta puhuisikaan kuin PARVESTA!! Kotiteatterin fototapetista olen myös saanut vuorokaudessa lukuisia kyselyitä sähköpostiini, onnekseni tajusin kuvata messupäivänä myös aulan tuotekortin, josta löytyi tiedot RTV!

   Poista
 7. Hei Sally, kiitos mielenkiintoisista ja hienoista nostoista messuilta! Olet saanut upeasti kuviisi kotimaisen parkettimme, Timberwisen Tammi Select parketin. Saisimmekohan laittaa kuvasi ja blogilinkityksesi myös sivuillemme? Ja kiitos Jenita Turuselle, asukkaille ja rakennuttajalle kotimaisen lattiamateriaalin valinnasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos kommentistasi. Kohde 26 sai arvoisensa lattiat kotimaisella parketillanne! Upea kohde kaikkineen, suosittelen messukävijöille lämpimästi.

   Voitte luonnollisestikin käyttää kohteen kuvia sivuillanne ja linkittää tänne blogiin. Voin halutessanne lähettää sähköpostitse isomman resoluution kuvia teille tätä varten, blogikuvien on lukijaystävällisen/ nopean latautumisen vuoksi oltava melko 'pieniä'. Tätä varten pyytäisin email osoitettasi yksityisviestillä sähköpostiini countrysally@wippies.com. Terveisin Sally

   Poista
 8. Anteeksi, nyt meni kohteet sekaisin, Jenitahan oli suunnittellut kohteen 28 kun minä tarkoitin kohdetta 26. Pahoittelen sekaannusta! Mutta onnittelut Jenitalle hienosta sisustuksesta kohteessa 28, ja kiitokset kohteen 26 suunnittelijalle ja rakennuttajalle kotimaisen parketin valinnasta :-)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★