Sisustus & lifestyle since 2009

Search

MENOVINKKI: MANSEN BLOGIKIRPPIS SU 3.4.2016 KLO 11-14


- Huomenna sunnuntaina se on täällä taas! Nimittäin supersuosittu Mansen blogikirppis!

Tapahtuman näyttämönä on ihana Vooninki-sali osoitteessa Väinö Linnan aukio 13, Tampere. Karttalinkki aukeaa tästä. Tiloiltaan tämä Vooninki on isompi kuin missä viime syksynä järjestettiin eka Mansen blogikirppis, mutta kannattaa ainakin tapahtuman alussa varautua ryysikseen!Mulla myynnissä mm. muutama peltitähti + kauhea läjä sisustustavaraa, Manga-pokkareita, vaatteita, kenkiä jne.


Parikymmentä bloggaria kokoontuu siis huomenna sunnuntaina 3.4.2016 klo 11-14 tänne idylliseen Vooninki saliin myymään aarteitaan! Mukana myös yritykset Designverstas Omana, Nouki, Tuutilulla, OmaShop ja Punavuoren ranneke. Täällä on nyt mahdollisuus niidenkin tehdä löytöjä, jotka joutuvat yleensä harmittelemaan, kun aina muut löytävät kirppiksiltä kaikkea kivaa!

- Tuu morjestaan suosikkibloggareitasi ja tekemään löytöjä!Vinkki! Kannattaa tulla ajoissa paikalle, sillä 150 ensimmäistä innokasta saavat mukaansa ilmaisen goodiebägin. 

PS. Varaathan mukaan käteistä ja iloista mieltä. Kiva nähdä teitä taas! Myymättä jääneet tuotteet naputtelen sitten sunnuntai-iltana blogin fb-kirppikselle. Tervetuloa löydöille!


Kuvat tapahtumapaikasta on ottanut Retromoderni blogin Suvi. Sally kiittää!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★