Sisustus & lifestyle since 2009

Search

1. RAKSAVIIKON KUULUMISET


- Hirmuisin harppauksin on menty eteenpäin tällä viikolla!

Vielä maanantaiaamuna tontilla oli pelkät perustukset ja nyt 5 päivää myöhemmin talo on jo ihan talon näköinen, aluskate on paikoillaan ja kattotiiliä ruvetaan latomaan seuraavaksi.


Tuolta ylimmältä tasanteelta maalasin otsalaudat ja vähän seinääkin

Itsekin ollaan päästy jo touhuun mukaan siivoamalla tontilta puuroskaa, muoveja ym. ja aloitin tällä viikolla myös täydellisen talomaalin metsästyksen. Kaavoituksessa alueelle oli määrätty vaaleita harmaan ja keltaisen sävyjä, mutta saimme rakennusluvan menemään läpi valkoisella ulkoverhouksella, joten täydellisen valkoisen ulkomaalisävyn etsintä on julistettu alkaneeksi. Mustaa kattoa eivät luvanneet, joten väri vaihtui viime hetkellä tummanharmaaksi.

- Rakennustelineet ovat tontilla vielä ainakin ensi viikon, joten nyt olisi hyvää aikaa maalata ainakin kaikki korkeat paikat kuntoon! Voitte uskoa, että täällä räystään korkeudella meinaa vähän huimata..


- Nyt vaan toivotaan niitä hyviä maalauskelejä viikonlopulle!

2 kommenttia

  1. Viisasta maalata nyt. Meillä talo tuli niin myöhään syksyllä ettei sitä enää voinut maalata ja nyt kesällä muuton jälkeen on iskenyt väsymys ja laiskuus. :D

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★