Sisustus & lifestyle since 2009

Search

HUHTIKUUSSA


Huhtikuussa aloitettiin raksalla loppukiri ja talon viimeistelytyöt ovat nyt käynnissä. Vihonviimeisen lattialaatan kanssa kipuilen vielä, ettäkö herringbone vai hexagon, mutta muuten kaikki talon materiaalivalinnat on tehty ja laatat, tapetit, maalit ja listat hankittu. Huhtikuussa raksalla otettiin iso harppaus eteenpäin, kun portaat saatiin paikoilleen ja yläkertaan ei tarvitse enää kulkea tikkaita pitkin. Kaikki tähän astiset laatat on saumattu ja kaikissa seinissä on maalipinta, osassa jo tapettikin. Suihkut ja hanat on hankittu, kiuas samoin, ja kylppärikalustetilauskin mietitty. Kyllä se siitä!

Koko kevät on ollut ahkeraa raksailua enkä ole harmikseni ehtinyt juuri mihinkään blogitapahtumiin mukaan, joten nyt huhtikuussa oli tosi mukava päästä bloggaavan tyttäreni kanssa Helsinkiin tuulettumaan jokakeväiseen Bloggers' Inspiration Day #BID2017 tapahtumaan. Oli ihanaa tavata blogisiskoja ja vaihtaa vähän ympyröitä.. tosin kaikkihan tietenkin kysyivät, että koska me päästään muuttamaan! ♥ Soon, very very soon!

4 kommenttia

 1. Hih, aloin katsella hexagonia ja herringbonea ja ymmärrän tuskasi. Kivoja molemmat.

  Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana, kun jaat mun tuskan! Joku lukijanikin juuri kommentoi, että hexagonista tulee mieleen yleisten tilojen vessat ja vanhat sairaalat Suomessa.. Mutta mä olenkin fiksuna katsellut mosaiikkikokoisia hexagoneja juuri tämän ikävän mielleyhtymän välttämiseksi! Päätös pitäisi pusertaa ensi viikolla, jotta ehdin tilata laatat ajoissa. Täytyy varmaan vetää pitkää tikkua.....

   Hauskaa Vappua myös sinne!

   Poista
 2. Musta herringbone on kiva parketissa, mutta laatoissa en siitä pidä. Joten helppo sanoa, että ehdottomasti noista vaihtoehdoista hexagon! 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...No sehän tästä tekeekin niin visaisen pulman! Toisena päivänä tykkään toisesta ja toisena toisesta ;DD Kiitos kommentistasi ja hauskaa Vappua! PS. Ens kuun jälkeen on heinäkuu!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★