Sisustus & lifestyle since 2009

Search

MONDAY TO SUNDAY HOME


Ihastuttava Monday TO Sunday HOME Lifestyle-putiikki on avannut uudistetun myymälän Espoossa! Samassa LOFT kiinteistössä toimivat myös Country White sekä kukkakauppa Garden Living.

Ajelimme Vaaleanpunaisen hirsitalon Marjan kanssa kutsuvierastilaisuuteen ja kyllä kannatti! Päivi on rohkeasti toteuttanut unelmansa ja Monday TO Sunday HOME lunasti oitis paikkansa mun TOP 5 sisustuskauppojen joukkoon Suomessa!


Täältä Tampereen kupeesta tulee ihan liian harvoin lähdettyä pääkaupunkiseudulle kutsuviesrastilaisuuksiin ja avajaisiin, joten nyt päätettiin Marjan kanssa tehdä poikkeus. Ihana Päivi oli toivottamassa meidät kutsuvieraat ja bloggaajat tervetulleiksi eivätkä mitkään superlatiivit kyllä riitä kuvaamaan sitä tunnelmaa, mikä valkoisessa sisustuspuodissa on saatu aikaan!

- Kevyttä, kepeää, vaaleaa, valoisaa! Täällä mieli kevenee ja aika pysähtyy. ♥ 


Myymälän valikoima

Sunday to Mondayn valikoimassa on ilmavan keveitä valaisimia, rouheita jakkaroita ja penkkejä, taljoja, kotimaisten sisustus- ja ruuanlaittokirjojen parhaimmistoa, valkoista käsintehtyä keramiikkaa, aterimia, servettejä, tuoksukynttilöitä, vaatteita, laukkuja, huiveja, tekstiilejä jne. Tuttuja tuotemerkkejä, mutta myös ihailtavan paljon tavaraa, jota ei saa mistään muualta.


Myös sovituskopit on sisustettu niin kauniiksi, että jo niiden takia kannattaa sovittaa vaatteita ;) Täältä löytyy myös supersuositut paksut kudotut villapeitot, uniikit aterimet ja sisustusesineet.

- Päivillä on taito loihtia lämmin tunnelma tilaan ja tuo ihana beach house -tyylinen lautaseinä sai hymyn omille kasvoilleni. Päivin palkitun sisustusblogin löydät täältä


Ihanien tavaroiden ympäröimänä oli vaikeaa tehdä valintaa kotiinviemisistä, mutta päätin lopulta ostaa tämän rahtilaivataulun, joka jostain syystä soitti sumutorvea aina sen ohi kulkiessani. Se on kehystetty kierrätyspuisiin kehyksiin, jotka on sudittu valkoisiksi. 

- Taulu + kuvassa näkyvä lasihurrikaani sopivat meidän lautaseinän kaveriksi niinkuin ne olisivat aina olleet siinä. 


- Paljon kaikkea ihanaa jäi vielä myymälään odottamaan ensi kertaa. Tännehän pitää tietenkin päästä pian uudelleen! 


Pakko vielä kertoa tähän loppuun, että saatiin muuten aikas makeat naurut, sillä yritin ostaa tuossa koukussa somisteena ollutta ihanaa puusta ja kivestä tehtyä amulettia, mutta Päivi oli kuulemma tuonut sen lomareissultaan Visbystä, joten eihän se tietenkään ollut myynnissä (mutta niin ihana se oli, että jos ei Päivi muuta lähivuosina mieltään, niin täytynee tehdä itse joskus visiitti tuolle kauniille saarelle).

- Käykää ihmeessä tutustumassa puotiin! 


Monday TO Sunday HOME
Sinimäentie 6, Espoo
Avoinna ma-pe 11.30 -18.00
La 11-15
(su suljettu)

Paljon ilmaista parkkitilaa! 

4 kommenttia

  1. Sain myös kutsun tuonne avajaisiin, mutta valitettavasti en päässyt osallistumaan. Niin ihanalta näyttää, että pakkohan tuonne jossain vaiheessa on päästä käymään:)
    Inspiroivia ja kauniita kuvia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana paikka! Kannattaa ehdottomasti käydä. ♥

      Mukavaa sunnuntaita!

      Poista
  2. Kiva blogi sinulla :) Ja voi miten upea uusi koti! Olisi mahtavaa nähdä kuvia sisältäkin! Onnea uuteen kotiin!:) Jään ehdottomasti seuraamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! Tervetuloa lukijaksi! Harmi, kun et laittanut nimeäsi.

      Kotikuvia tulee blogiin, jahka saadaan paikkoja kuntoon (just vasta muutettiin). Instagramista mut löytää @countrysally jos haluat nähdä vähän enemmän.

      Happy Sunday!

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★