Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SYKSY PITÄÄ OTTEESSAAN


- Moikat pitkästä aikaa ja mukavaa uutta syysviikkoa! 

Arki, harrastukset ja kivat syysjutut ovat pitäneet kiireisenä ja tuntuu, ettei tänne blogiin meinaa ehtiä ollenkaan. Syyskuussa perhe on ollut meillä isossa pääroolissa, sillä alkukuussa juhlittiin äitini 80-vuotis synttäreitä ja sitten Ava-neiti vietti ihanan pitkän viikonlopun Mummilassa. Rakas Neiti Nöttönen täyttää tulevana viikonloppuna jo 4 ja voih, miten nopeasti aika kuluukaan - juurihan tuo syntyi! ♥ Myös tämä rakas harrastukseni eli blogi täytti tässä kuussa 8 vuotta ja kaiken ohessa vietin viime viikolla myös omia synttäreitäni.  

Lasten harrastukset lohkaisevat autoiluineen leijonanosan arki-illoista ja sehän tarkoittaa aikataulutusta myös ruuanlaittoon ja kaupassakäynteihin. Isosiskolla todettiin vastikään keliakia, joka täytyy nyt ottaa huomioon ihan kaikessa (ja me muukin perhe olemme seuraavaksi menossa verikokeisiin), joten ihan lonkalta ei voi vetää. Parin kuukauden onnistuneiden esittelyjen jälkeen sain myös vanhempieni omakotitalon myytyä ja etsimme nyt heille kuumeisesti kerrostalokolmiota, joka tarjoaisi esteetöntä asumista Tampereen keskustassa (vinkkaathan sähköpostiini countrysally(at)wippies.com, jos satut tietämään sellaisen).


- Kotona muuttotavarat alkavat vihdoin ja viimein löytää paikkansa ja pipoille + hanskoille on jo käyttöä. Kesällä kylvetty nurmikko kukoistaa ja kaappeja + laatikoita on kaiveltu viime aikoina sillä silmällä, sillä Mansen blogikirppis lähestyy! *vink

Merkkaahan kalenteriisi ensi viikon sunnuntai 8.10.2017 sillä silloin Tampereella tapahtuu, kun iloinen joukko bloggareita kokoontuu Finlaysonille myymään aarteitaan! Tapahtuma järjestetään nyt jo neljättä kertaa ja sehän on jokaisen sisustamisesta ja kirpparitouhuista kiinnostuneen MUST -tapahtuma, jonne kannattaa lähteä kauempaakin ihmettelemään. Teen vielä erillisen postauksen multa myyntiin tulevista aarteista, mutta joukossa on tuttuun tapaan paljon kivaa sisustustavaraa, astioita, vaatteita, lasten juttuja ym. eli pysythän kuulolla & sydämellisesti tervetuloa löydöille!


2 kommenttia

 1. Sen huomaa myös blogeista, että aina syksyllä alkaa harrastukset ja "normaali arki" – vähemmän aikaa kirjoitella! Toivottavasti sopiva asunto löytyy! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana. Tämä syyskuu oli meillä isojen ja kivojen juttujen aikaa!

   Mä suhtaudun itse tähän bloggaamiseen sillein aika rennosti eli en ota stressiä postausten määrästä. Oikea elämä on paljon tärkeämpää ja arvokkaampaa - eikä täällä blogin puolella nähdä kuin pintaraapaisu siitä (aika moni luulee tietävänsä meidänkin elämästä kaiken, koska lukee mun blogia, mutta sehän on pelkkää harhaa).

   Ihanaa syksyä!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★