Sisustus & lifestyle since 2009

Search

MEDISOFT ON IHOLLE IHANA


Blogiyhteistyö MEDISOFT

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Medisoftin kanssa.

Talvella iho joutuu koville. Viima, pyry ja pakkanen kuivattavat ihoa ja jokaisen suihkussa käynnin jälkeen iho kaipaa lisäkosteutta. Riittävä veden juonti auttaa pitämään huolta ihon hyvinvoinnista, mutta aina sekään ei yksin riitä. MEDISOFT on kotimainen ihonhoitosarja, joka sisältää iholle ihanteellisen pH-arvon 5,5 ja auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteustasapainon. Medisoft sopii koko perheelle! 

"Terveydenalan ammattilaiset ovat käyttäneet korkealaatuisia MEDISOFT-hygieniatuotteita jo vuodesta 1967. Kotimaisen, tehokkaan käsihuuhdesarjan rinnalle on tuotu nyt iholle ihanteelliseen pH-arvoon perustuvan ihonhoitosarja, joka sopii koko perheen jokapäiväiseen käyttöön. Medisoftin tuotteet rasittavat ihoa vähemmän ja auttavat säilyttämään ihoa suojaavan luonnollisen happamuuden ja rasvakerroksen."


MEDISOFT toimii arjessa mukana! Tuoteperheeseen kuuluu hoitava pesuneste, käsivoide, vartalovoide sekä desinfioiva käsihuuhde. Ne on pakattu kivoihin pumppupulloihin, joita on helppo käyttää. Hoitavasta pesunesteestä on saatavilla lisäksi riittoisa 750 ml täyttöpussi. Medisoft tuotteet on valmistettu Suomessa ja niille on myönnetty avainlippumerkki.

Miedon tuoksuinen pesuneste pesee ilman saippuaaa ja sopii päivittäiseen käyttöön niin kasvoille kuin koko vartalolle, siis myös intiimihygieniaan. Hoitava pesuneste sisältää ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa glyseriiniä sekä ihoa suojaavaa betaiinia. pH 5,5 auttaa palauttamaan ihon luonnollisen pH-arvon ja tuote sopii koko perheelle. 

Miksi pH 5,5 on iholle ihana?

 • Usein neutraalina pH-arvona mainitaan luku 7. Mutta iholla on luonnostaan lievästi hapan suojakerros, jonka pH on noin 5,0-5,5. 
 • Happaman kerroksen tehtävä on suojata ihoa epäpuhtauksilta ja kosteuden haihtumiselta. Siksi hieman emäksinen vesijohtovesi kuivattaa jokaisella pesukerralla ihoa. Samoin tekevät voimakkaat pesuaineet, jotka liottavat ihon luontaista rasvakerrosta. 
 • Pesuaine, joka vastaa ihon omaa pH-arvoa, rasittaa ihoa vähemmän, suojaa ihon rasvakerrosta ja auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa. pH-arvoltaan tasapainoinen iho on kirkas ja elastinen ja se tuntuu miellyttävän kosteutetulta.


- Meillä muksut ovat jo pienestä pitäen tottuneet pesemään kädet heti kotiin tullessaan ja komentavat kaverinsakin käsienpesulle! Käsienpesu edistää terveyttä, mutta saippua + vesi eivät yksistään tehoa bakteereihin.

Medisoft hoitava pesuneste pesee ilman saippuaa ja MEDISOFT tuotesarjaan kuuluu myös kätevä desinfioiva käsihuuhde, jota lastenkin on helppo käyttää! Se puhdistaa kädet bakteereista turvallisesti ja nopeasti ja sisältää lisäksi hoitavaa glyseriiniä. Medisoft käsihuuhde ei kuivata ihoa ja se on hyvä lisäapu taistelussa influenssaa, norovirusta ja muita ikäviä pöpöjä vastaan. 


EDIT: Lukijakilpailu on päättynyt!

Nyt sulla on mahdollisuus voittaa itsellesi MEDISOFTIN ihanan pehmeitä ja miedosti hajustettuja uutuustuotteita! Tuotepaketti sisältää 3 tuotetta: hoitavan käsivoiteen, vartalovoiteen sekä pesunesteen (arvo 17,00 eur). Pääset mukaan, kun kerrot, kuinka sinä pidät oman ja/tai pikku perheenjäsentesi ihon ihanana!  ♥ Vastausaikaa on ensi sunnuntaihin 26.11.2017 klo 23:59 saakka. Kaikkien määräaikaan mennessä vastanneiden kesken arvotaan 2 tuotepakettia. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta, joten muistathan laittaa sähköpostiosoitteesi mukaan.

Kilpailun säännöt löytyvät täältä.


MEDISOFT tuotteet ovat saatavilla kaikissa hyvinvarustetuissa päivittäistavarakaupoissa 300 ml pumppupullossa ja pesunesteestä lisäksi kätevä 750 ml täyttöpakkaus. Joko sinä kokeilit?

33 kommenttia

 1. Vettä sisäisesti, rasvaa ulkoisesti:)
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 2. Ahkerasti rasvaamalla sopivilla voiteilla!
  marsar69@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Pulahdus kerran viikossa kylmään järviveteen saunan kera. Joka päivä ihon rasvaus. krkorpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Ahkera rasvaus! eijam1@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Rasvaus jokaisen pesun jälkeen. :)

  tt32232@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Käteni kuivuvat muutenkin kovasti näin talvella, ja sitten tietysti vielä tämä flunssakausi käsien pesuineen pahentaa tilannetta. Yritänkin muistaa rasvata kädet jokaisen pesun jälkeen :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ahkera rasvaus ja kiinnittää huomiota millaista käsisaiputta käyttää. -Marja

  VastaaPoista
 8. Mä rasvaan ihoni joka ilta suihkun jälkeen :) j.maailmanparaspaikka@hotmail.fi

  VastaaPoista
 9. Käytän Niveaa - rakastan sen tuoksua.
  merja.hannele1954@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Käytän apteekista ostettua rasvaa. Iho kutiaa talvella ja hilseilee, joutuu rasvamaan joka ilta suihkun jälkeen.

  VastaaPoista
 11. Rasvaan ihoani n. kerran viikossa, en sen useammin. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 12. Hyvillä perusvoiteilla mennään :)

  VastaaPoista
 13. Rasvaan ihoani laadukkailla tuotteilla
  paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Pesun jälkeen rasvaus

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 15. Hei! Kirjoitan uudelleen, kun ei eilinen kommenttini taida olla tullut perille?
  Haluaisin päästä kokeilemaan Medisoftin tuotteita eli olen mukana arvonnassa.
  Päivittäisen kasvojenhoidon lisäksi käsivoide; saunan ja suihkun jälkeen vartalovoide sekä jalkavoide.

  hilla10@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Veden juonnilla ja rasvaamalla kuivaa ihoani :)
  sonja.sulkunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Kookosöljystä on meillä tullut luottotuote niin iholle kuin hiuksillekin.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Rasvaus hyvillä tuotteilla.

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 19. Kosteuttamalla runsaasti =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Kosteuttamalla hyvin :)
  millal@luukku.com

  VastaaPoista
 21. Ihon pitäminen puhtaana ja suojattuna hyvin kylmältä varsinkin näin talviaikaan. Kasvot, kädet ja jalat saa lisäksi aina erikoiskohtelun eli kunnon rasvaus hyvillä perusvoiteilla, Dermosilin extra-voide käsille ja jaloille ja kasvoille omat tuotteensa. Pjhuhtala@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Omani vaatii enemmän kosteuttamista kuin poikani. Itse rasvaan ihoni päivittäin suihkussa käynnin jälkeen. Poikani ihoa en rasvaa, ellei se ole kuiva. Yritän käyttää mahdollisimman hellävaraisia tuotteita :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 23. Näin talven tullen sais lisätä rasvausta etenkin nuorimmaiselle, jonka iho on kamalan kuiva! hiutale@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Meidän perheessä kaikilla on niin kuiva iho että ainoa vaihtoehto on rasvaa, rasvaa ja rasvaa :) tuominen.marika@hotmail.fi

  VastaaPoista
 25. Tuntuu, ettei mikään rasva auta atooppiselle iholle itsellä eikä lapsilla. Käyttämällä pesussa perusvoidetta tai kookosöljyä on iho pysynyt vähän parempana riiti81(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 26. Varsinkin näin talvella käytössä on hellävaraiset ihonhoitotuotteet, koska iho kuivuu ja ja vaatii kosteuttavia tuotteita. Tämä olisi ihana lisä meidän perheen hyvinvointiin!

  VastaaPoista
 27. Paras kuivan ihon hoitoaine on Ceridal-lipogeeli. Rypsiöljykin auttaa kuiviin käsiin ja jalkapohjiin. Lisäksi on lukuisa joukko apteekista saatavia ihonhoitoaineita, Novalan, Aqualan, Ambilan jne.
  esri3363@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Ihon kosteuttaminen/rasvaaminen tärkeää. Kuiva iho aiheuttaa kutinan ja kutina taas raapimisen ja sitä kautta iho rikkoutuu ja on altis kaikenlaisille muille iho-ongelmille. Hoidettu iho on joustava ja suojaa parhaiten ulkopuolista ja mekaanista ärsytystä. Hyvien öljyjen nauttiminen ja riittävä juominen auttavat kuivuuteen.
  Nina

  VastaaPoista
 29. Talven tuntee ihossa. Apteekin rasvat on kovassa käytössä.
  humppalulla (at) gmail.com

  VastaaPoista
 30. Meidän perhe hoitaa kasvojen pesun puhdistus vaahdolla jonka jälkeen rasvaus. Muuten keho pestään erinäisillä pesuneisteillä ja sen jälkeen rasvaista.

  VastaaPoista
 31. Rasvaus aina suihkun jälkeen.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 32. Rasvausta ulkoisesti pesujen jälkeen. Sisäisesti paljon ravitsevaa, vihreää ruokaa ja vettä. Omegat ja d-vitamiinit lisäravinteena. Iho kiittää.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 33. Arvonta-aika on päättynyt! Kiitos osallistumisestasi.

  Indieplace.fi suorittaa arvonnan ja voittajille (2) ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta.

  Sally kiittää!

  VastaaPoista