Sisustus & lifestyle since 2009

Search

PUOLAPUUT JA VOIMISTELURENKAAT NETISTÄ


Kaupallinen yhteistyö SUOMEN VOIMISTELUTUOTE


- Pikkusisko on jo pitkään haaveillut puolapuista, joten yllätys oli melkoinen, kun sellaiset viimein hankittiin!

Tämä postaus on toteutettu yhdessä Suomen Voimistelutuotteen kanssa. Pääsimme syyskuussa tutustumaan yrityksen siisteihin, uudenkarheisiin toimitiloihin Lempäälässä, vain kivenheiton päässä Ideaparkista ja täytyy sanoa, että olimme todellakin positiivisesti yllättyneitä näkemästämme. Palvelu oli todella ystävällistä ja varastossa kaikki tavarat niin hienossa järjestyksessä, että sellaista harvoin näkee!


- Meillä on uudessa kodissa 12 cm korkeat jalkalistat, mikä aiheutti hieman päänvaivaa puolapuiden asentamiseen, sillä niihin on valmiiksi sorvattu noin 9 cm kokoiset siistit lovet yleisimpiä lattialistakokoja varten. 

Kokosimme puolapuut ja kokeilimme ensin pariakin eri vaihtoehtoa, mutta päädyimme lopulta poraamaan puolapuiden alapäähän pienet metalliset säätöjalat. Ne maksoivat muutaman euron ja löytyivät helposti rautakaupan valikoimasta.


- Lopputulos on nyt siisti eikä tarvinnut kikkailla listojen kanssa! 

Puolapuut olisi myös voinut kiinnittää sellaisenaan suoraan seinään, sillä niiden kiinnistysmekanismi takaa sen, että ruuvit pystyy kiinnittämään tarkasti seinäkoolauksiin eli niiden ei asennuksen turvallisuuden takia tarvitse nojata lattiaan. Koska meillä on leveät lattialistat, niin puolapuut olisivat siis jääneet noin 3 cm irti lattiasta, siksi päätettiin nähdä tämä lisävaiva asennusvaiheessa, jotta lopputulos miellyttäisi myös silmää. Itse asennus on helppo nakki, sillä mukana tulee hyvät suomenkieliset ohjeet!


- Puolapuiden lisäksi Pikkusisko sai myös voimistelurenkaat, jotka ovat olleet ahkerassa käytössä!

Suomen Voimistelutuotteen valikoimaan kuuluu myös paljon muita kivoja välineitä, jotka innostavat liikkumaan mm. trapetsi, puinen leuanvetotanko, kiipeilyköysi, keinu, slackline jne. ja tuotevalikoimaa kehitetään jatkuvasti.


LUKIJATARJOUS

Sally's blogin lukijana sinulla on nyt mahdollisuus tilata puolapuut kotiisi erikoishintaan: 60-70 cm leveät puolapuut, vakiovärinä koivu, joko suorana tai leuanvetoulokkeella (kuten meillä) hintaan 199,90 eur (ovh 259,90 eur), muut värit +40,00 eur.

Lähetyskulut sisältyvät hintaan eli puolapuut toimitetaan ilmaiseksi kotiovellesi.


- Blogitarjous voimassa 15.11.2017 asti! Tilaamaan pääset tästä.


Tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan. Sally kiittää!

2 kommenttia

 1. Hei! Ihanan näköistä! Tilasin innoittamanasi nuo renkaat ja puolapuut ostoslistalla myöhemmin. Viitsisitkö mitata mikä teillä on tuo väli seinästä noihin renkaisiin? Mietin millainen väli tulisi jättää puolapuille, että säilyisi hyvä etäisyys. Yst.Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis Heli, ja pahoittelut, että vastaan sinulle vasta nyt (olin koko viikon flunssassa ja blogi jäi sen vuoksi vähän hunningolle).

   Seinästä ekaan renkaaseen on välimatkaa 60 cm eli siinä mahtuu vielä hyvin rimpuilemaan, vaikka puolapuut ovatkin vieressä. Toivottavasti tästä oli apua.

   -Sally

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★