Sisustus & lifestyle

Search

DESENIO JULISTEET


Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä DESENION kanssa


Uudessa kodissa ei seinäpinnoille raaskisi heti ripustaa oikein mitään, mutta Desenion julistetaulut ovat niin hienoja, että niille valikoitui meillä paikat kuin itsestään. Julisteita on moneen makuun ja sain kerätä valikoimasta omat suosikkini!

- Mustavalkoinen NEW YORK CITY karttajuliste hurmaa yksinkertaisuudellaan ja ryhdittää hienosti valkoista olkkaria


- Eteisen porrasseinällä mustavalkoisien perhekuvien kollaasia täydentävät Desenion aforismitaulut BRIGHT SIDE, NEW YORK IS ALWAYS ja CIRCLE OF STRENGTH.


Laadukkaat sisustusjulisteet

Pidän Desenion sisustusjulisteista, koska ne on painettu puhtaan valkoiselle kartongille, fontit on valittu hyvällä maulla ja kuvien painojälki on aina laadukas. Ihania julisteita löytyy monessa eri koossa ja omia suosikkejani ovat tällä hetkellä mustavalkoiset julisteet, kartat, häränpäät ja yksinkertaiset aforismit. Leikkisyyttäkin löytyy ja se on hyvä! Elämä on aivan liian lyhyt murjottamiseen...


Alekoodi

Blogini lukijana sulla on mahdollisuus tilata nyt omat toivejulisteesi -25% alennuksella. Alennuskoodi SALLY on voimassa rajoitetun ajan 13.-15.3.2018 eli toimi heti! Alennuksen saadaksesi sinun tarvitsee vain kirjoittaa kampanjakoodi sille varattuun kenttään desenio.fi verkkokaupassa ennen maksamaan siirtymistä. 

Hyödynnä samalla myös ilmaiset postikulut, kun ostoskorisi summa ylittää 50 eur.


HUOM. Alekoodi ei koske DESENIO handpicked -valikoimaa eikä kehyksiä. Kuvissa näkyvät sisustusjulisteet saatu. Sally kiittää!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★ Anonyyminä ei valitettavasti voi kommentoida ollenkaan eli olethan valmis seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi.