Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TILASISUSTAJA SIRPA LEINONEN


Elämän polut ovat joskus sangen mutkikkaat kulkea, se on huomattu monet kerrat. Kohtalolla oli jälleen sormensa pelissä, kun Sirpan ja minun polut kohtasivat loppuvuodesta. Tunnettiin jo entuudestaan, sillä Sirpa oli aiemmin toisena omistajana Tila & Ihme sisustusmyymälässä Tampereella. Viime vuoden lopulla Sirpa avasi oman suunnittelutoimiston Tilasisustaja Sirpa Leinonen ja tarjoaa nyt sisustussuunnittelua sekä sisustustuotteiden maahantuontia & myyntiä Tampereen Ratinassa.

- Kävin tutustumassa uusiin tiloihin ja aika ihanaltahan siellä näytti! Sirpan tyyliä ja valikoimaan kuuluvia tuotteita näkisin myös mielelläni omassa kodissani.


"Koti on meille jokaiselle se paikka mikä pitäisi rakentaa toimivaksi, joka palvelee omaa arkea. Oman tyylin löytäminen ja sen tuominen hyväksi kokonaisuudeksi kotiin ei ole välttämättä se helpoin asia. Valtava materiaalimeri ja sieltä oikeiden asioiden poimiminen vaatii kykyä hahmottaa asiat valmiina ja toimivana. Ammattitaitoisen sisustussuunnittelijan käyttäminen oman kodin suunnittelussa on järkevä sijoitus. Suunnittelijan tieto/taitopankki erinäisistä asioita sisustamisen saralla avaa asiakkaalle asioita, mistä hän vain haaveilee. Omannäköinen koti tuo arkeen toimivuutta, mielenrauhaa, onnellisuutta kauniista kodista. Tarkkaan mietitty kokonaisuus on sijoitus kotiin ja pitää kodin arvon yllä" sanoo sisustussuunnittelija Sirpa Leinonen.


Sisustussuunnittelijan käyttäminen säästää aikaa ja rahaa

Toisin kuin luullaan, niin sisustussuunnittelijan käyttäminen ei useinkaan ole kovin kallista vaan suorastaan järkevää, sillä sisustussuunnittelija osaa poimia värimaailmasta ja tavarapaljoudesta juuri sinulle sopivat vaihtoehdot eikä aika kulu kauppoja kierrellessä tai parkkipaikkaa etsiessä. Sisustussuunnittelija säästää siis parhaimmillaan sinun aikaasi ja rahaasi. Sirpan erityisosaamista sisustussuunnittelun lisäksi ovat remontointi- ja rakennusprojektit sekä projektien valvonta eli sinun ei tarvitse kantaa huolta tavaroiden tilaamisesta, vastaanottamisesta tai remonttiaikataulussa pysymisestä. Sirpan kautta löytyy myös taitavat tekijät, joiden työn jälkeen voit luottaa. Sisustusmyymälä on avoinna sopimuksen mukaan, kannattaa siis soittaa etukäteen. Yhteystiedot löytyvät jutun lopusta.

- Sirpan työhuone sijaitsee vain kivenheiton päässä Ratinan uudesta kauppakeskuksesta Tampereella!


Tuotevalikoima on runsas

Tapetit ja kankaat mm. Desingers Guild, Romo, Zimmer & Rohde, Eijffinger, Ado, Warwick, Andew Martin, William Yeoward, Villa Nova, Ian Mankin, Pt Prestigious ja Esta Home. Tilausvalikoimassa myös maaleja, lattiamateriaaleja, huonekaluja, valaisimia, tekstiilejä (tyynyt, matot, verhot) sekä ihania piensisustustuotteita.


Tilasisustaja Sirpa Leinonen
Ratinankatu 10, Tampere

040 532 8581

sirpa.leinonen@tilasisustaja.fi

Sirpa löytyy myös Facebookista ja instagramista


Hyödynnä osamaksumahdollisuus suunnitteluun ja tuoteostoihin 3000 € saakka!Kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua jo 12 vuoden ajan

2 kommenttia

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★