Sisustus & lifestyle since 2009

Search

HELLO SEPTEMBER


Arki iski elokuussa päin näköä! Koulut, harrastukset, työt, kuskaamiset, tiukat aikataulut, vanhempainillat, syysflunssat, kirjojen päällystämiset sekä aina yhtä kurjat kiusaamiset, joista me bloggaajatkin joudumme kärsimään. Sitä koitti vaan mennä tuulispäänä paikasta toiseen, mutta väsyneenä ei jaksanut blogiakaan päivittää. Ihme kyllä kaikkeen tottuu ja uutta virtaa on nyt kelien viilennettyä ilmaantunut ihan yllättäen jostain. 

Kesä oli piiiiitkä ja kaunis ja elokuussa lämpimät kelit ja tyrmäävän upeat auringonlaskut saivat arjen tuntumaan vähintäänkin epäreilulta. Blogiystävältäni Katjalta saatiin omppuja ja Viiviltä viinimarjoja, kun molemmilla tuli niitä tänä vuonna yli omien tarpeiden. Koulun alkamisen kunniaksi leivoin muhkean mansikkakakun, mies piti loput kesälomastaan, tehtiin mun vanhemmilla sisämaalaushommia ja saatiin vihdoin kotipihaan kauan odotettu asfaltti! ♥ Sen verran syksyistäkin on jo ollut, että ollaan pidetty parina iltana kamiinassa tulta ja istuttu kynttilänvalossa. Pihakirppis oli menestys ja sen jälkeen loput tavarat löysivät uuden kodin blogikirppiksellä. Kiitos vielä kaikille yhteisesti!

- Ihan näillä näppäimillä Sally's blogi täyttää 9 vuotta ja sitä juhlistetaan huomenna starttaavalla huikaisevalla synttäriarvonnalla! Pysy kuulolla!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★