Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TESTISSÄ TYYLIKKÄÄT STANLEY TERMOSPULLOTKaupallinen yhteistyö Termospullot - STANLEY 


- Pääsin testaamaan ikonisia STANLEY termospulloja, jotka lupaavat pitää juomat kuumana jopa vuorokauden - ja ylikin!

Ikonisia ne ovat siksi, että legendaaristen STANLEY termostuotteiden historia ulottuu pitkälle vuoteen 1913, jolloin amerikkalainen William Stanley Jr oivalsi yhdistää teräksen vahvuuden tyhjiöeristykseen ja loi kokoteräksisen matkapullon kuumille juomille. Nykyään tuo keksintö eli termospullo on osa monen ihmisen päivittäistä elämää.

HOT 40 HOURS!

Amerikkalainen STANLEY valmistaa monenlaisia tuotteita ruokien ja juomien säilytykseen ja nauttimiseen. Meillä nämä komeat mustat MASTER termarit ovat olleet koekäytössä nyt muutaman kuukauden ja tykkään niiden uljaasta ulkonäöstä + siitä, että ne todellakin pitävät juomat kuumana uskomattoman pitkään. 

- On myös ihanaa, kun koko perheen retkikaakaot mahtuvat nyt yhteen isoon termariin eikä kolhiintumista tarvitse pelätä.
STANLEY termospullo ei säikähdä kovaakaan käyttöä. Ruostumattomasta 18/8 teräksestä valmistettu tuote kestää kolhuja ja iskuja. Iso suuaukko helpottaa täyttöä ja puhdistusta ja iso korkki toimii juomakuppina, joka ei polta käsiä.- Suloisen pieni termosmuki on retkellä muksujen lemppari! Pikkusiskon mielestä kaakao maistuu siinä taivaalliselta.


Jo yli 100 vuoden ajan STANLEY termokset ovat nähneet lukemattomia seikkailuja. Tuotteiden rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat sen, että ne kestävät käyttöä jopa sukupolvelta toiselle. Takuu termostuotteissa on 25 vuotta tai jopa enemmän!- Työssäkäyvänä perheenäitinä arvostan suuresti tätä konepesun kestävää Adventure termosmukia, joka pitää kahvin kuumana jopa 3 tuntia ja kylmät juomat kylminä 4 tuntia. 

Arkiaamu lähtee loistavasti käyntiin, kun juo ennen töihin lähtöä pari kuppia mustaa kahvia, joista toisen otan monesti jo ihan aikataulusyistä aamuliikenteeseen mukaan. Auto on mulle kiinteistönvälittäjänä tärkeä työväline ja STANLEY termarimukin uskaltaa ottaa huoletta kyytiin ja heittää asiakaskäynnillä vaikka käsilaukkuun, sillä sen tiiviiseen korkkiin voi aina luottaa.


STANLEY - TOUGHEST OF THE TOUGH 

Stanley on vuonna 1913 perustettu amerikkalainen termostuotemerkki.
Stanley-tuotteita yhdistävät laadukkaat, kestävät materiaalit, ajaton
design ja funktionaalisuus: kuuma pysyy kuumana, kylmä kylmänä.
Suomessa brändin maahantuoja on rovaniemeläinen Nordic Trail Oy.


Tuotteet saatu. Sally kiittää!