Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ASTA RAKENTAJAMESSUT 2019 TAMPEREELLA- Tänä viikonloppuna Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on käynnissä Asta Rakentaja 2019 messut!

Rakentamisesta, remontoinnista, asumisesta ja sisustamisesta kiinnostuneita hemmotellaan jälleen kolmen päivän mittaisilla messuilla 1.-3.2.2019 ja nähtävää messuhalleissa löytyy taatusti kaikille. Me vierailimme messuilla eilen lauantaina ja tässä kuvapläjäys messupäivästä:

Keittiömaailma

- Miltei majesteettinen tumma sininen on uusi hieno keittiöväri ja laattakoot sen kun jatkavat kasvuaan! Metri kertaa metri eli 100 x 100 cm kokoiset laatat ovat nimittäin tulleet jäädäkseen.

KANNUSTALO Venla
Tampereen Takka
Timberwise

- Puu näkyy nyt runsaina pintoina sisustuksessa ja Keski-Euroopassa on jo nähtävillä viitteitä tumman pähkinän ja muiden puulajien vyörymisestä kotien sisustukseen. Aidot materiaalit kuten kivi ja lasi ovat myös suuressa suosiossa. Tämä ihmeellinen SAVO STONE lähes näkymätön induktiokeittotaso puolestaan löytyy Topi-Keittiöt osastolta A722:

Savo Stone induktiokeittotaso 
Paljon nähtävää myös messujen ohjelmalavalla
Lauteilla Apulannan Sipe Santapukki


Mikäli mielit messuille, niin ne ovat avoinna vielä tänään sunnuntaina klo 10-17. Vinkki! Suuri hyväntekeväisyyshuutokauppa käynnistyy ohjelmalavalla klo 14.00. Tutustu päätöspäivän messuohjelmaan tästä linkistä.


*Messuliput saatu. Sally kiittää!