Sisustus & lifestyle since 2009

Search

10V BLOGIARVONNAN VOITTAJA


Ohhoh, enpä olisi uskonut, kuinka monta arpalipuketta oli mukana arvonnassa! Täällä blogissa 54 kommenttia, facessa 42 ja instagramissa huimat 560 kappaletta. Ja ihan parhaita juttuja kerroitte olevan ihaninta syksyssä - kiitos kaikista niistä!

Bloggaaminen on aikansa ilmiö, mutta varmaan jossain vaiheessa jäämässä historiaan, kun live ja mm. instan helppous vievät voiton. Itse en ole enää piiiiitkään aikaan stressannut bloggaamisesta ja sen tahdista, vaan tehnyt tätä juttua niinkuin itsestä hyvältä tuntuu. Ja instasta tykkään itsekin juuri sen helppouden & nopeuden vuoksi ja story-osiossa on kiva näyttää välillä juttuja niiden lähes täydellisen oloisten kuvien takana.


Arvonnan voittaja

Pidemmittä puheitta Lexingtonin uutuus tyynynpäällisen sekä mustavalkoisen keittiöpyyhkeen voitti Minna! Hurjasti onnea! Voittajalle on ilmoitettu myös henkilökohtaisesti voitosta.

Arvonta suoritettiin suuresta määrästä johtuen random number generatorilla, johon syötettin arpojen yhteislukumäärä 54 + 42 + 560 = 656 kpl ja kone arpoi joukosta voittajaksi numeron 41. Voittanut kommentti jätettiin siis blogiin ja alusta lukien järjestyksessä numerolla 41.

Sydämelliset kiitokset kaikille mukana olleille sekä kiitos, kun seuraatte! Erityiskiitos arvontapalkinnosta Sisustustalo Zoom Design. Sally kiittää! Alekoodi SALLY15 voimassa vielä tänään 10.10.2019 puoleen yöhön saakka (koodi koskee kaikkia normaalihintaisia Lexington tuotteita zoomdesign.fi verkkokaupassa).

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★