Sisustus & lifestyle since 2009

Search

DIY JOULUKALENTERI


- Tai otsikko nyt kyllä vähän narraa, sillä tämä on ennemminkin kiireisen kotiäidin diy eli osta osat kaupasta valmiina ja kokoa kiireesti ennen kuin kukaan huomaa.

Elikkäs, ostin muutama vuosi sitten Suvimarjan lifestylepuodista tämän kivan ekologisen kestojoulukalenterin, johon kuuluu 24 söpöä pientä tarranumeroilla varustettua laatikkoa. Idea tässä on meillä se, että kun muksut ovat tehneet päivän kotiaskareet (esim. tiskarin täyttö/tyhjennys, pöydän pyyhkiminen, roskien vienti ym.) niin sitten saa vuoropäivinä avata sille päivälle numeroidun laatikon. Sisälle laitoin heille mieluisia yllätyksiä eli karkkikeppejä sekä Pandan parasta enkeli- ja pukkisuklaata sekä muut valikoidut yllärit, sillä kaikkeahan ei tietenkään sovi blogissa paljastaa.


Melkein kaikki Pandan suklaat muuten sopivat gluteenittomaan ruokavalioon

Saas nähdä, minkälaisen vastaanoton tämä kotityökalenteri tällä kertaa saa... Viime vuonna meillä ei ollut tämä käytössä ollenkaan, sillä sitä edellisenä vuonna pyysin jokaista muksua kirjoittamaan lapulle ylimääräisen kotiaskareen, jotka lupaavat tehdä joulukuussa (esim. lumityöt, hiekotus, hakea pihalta takkapuita, silittää pöytäliinan, auttaa kattamaan aattopäivän joulupöydän) js laitoin lappuset sitten näihin laatikoihin sisälle. Olihan se tooooosi kiva mulle, joka sain joka päivä itselleni pikkuapulaisen, mutta lapset inhosivat lopulta koko kalenteria niin, että juoksivat piiloon aina, kun avasin uuden luukun.

- Toivottavasti tämä joulukalenteri saa aikaan paremmat vibat! ♡

2 kommenttia

 1. ihan varmasti juoksivat karkuun, oli niin kamala heille vaikka aivan utopistisen ihana äidille :) Minäkin tein jälleen kalenterin ja tänä vuonna metsäiset ja eläimelliset luukut loppuivat kesken, vaikka vain kahdessa oli yllätyksenä Kindereitä. Ihana seurata teinien intoa avata luukut <3. Suloista joulun odotusta, blogiasi on kiva lukea t.Eve

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne sai itse ehdottaa äidin joulukalenteriin ne joulukuun ylimääräiset kotityöt ;DD

   Nyt kelpaa mielihyvin suklaakalenterit. Ihanaa Joulun odotusta teille!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★