Sisustus & lifestyle since 2009

Search

JOULUKODIT 2012-2018


Inspired by Love -blogin Sanna haastoi meidät sisustusbloggaajat näyttämään edellisvuosiemme joulukoteja. 

Nyt olemme viettäneet jo kaksi ihanaa Joulua täällä Tähtikalliossa ja kolmatta odotamme jo innolla. Koskaan ennen ei kuitenkaan olla puettu kotia jouluun näin varhain, liekö tämä pitkä pimeä ja lumeton marraskuu ollut osaltaan vaikuttamassa päätökseen lisätä hieman loistoa arkeen. Mutta pidemmittä puheitta, tässäpä kurkistus aiempiin jouluihimme (postaukset aukeavat kutakin kuvaa klikkaamalla).


2018


Joulu 2018 oli monin tavoin Merry & Bright, sillä päätimme keskittyä rauhoittavaan yhdessäoloon ja antaa lapsille mieluummin lahjaksi elämyksiä kuin tavaraa. Toki lahjojakin annettiin, niitä kaikkein toivotuimpia, ja aattoillan hämyssä, kun joulutervehdys oli soitettu ystäville ja kaukaisille sukulaisille, niin tyttöjen toiveesta katsoimme yhdessä Titanicin.



2017


2017 joulu oli meidän esimmäinen joulumme Tähtikalliossa. Tuohon jouluun kiteytyy niin paljon, niin paljon rakkautta, uurastettuja työtunteja raksalla, ja kun kaikki viimein muuttuu todeksi. Tämä talo on meidän unelmamme ja tämän esimmäisen joulun muistamme aina joulujen jouluna!



2016


2016 joulua vietimme vuokra-asunnossamme (ja tietenkin raksalla), aaton päivällisen söimme vanhempieni luona Tampereella. Kovasti oli mieli jo seuraavassa joulussa, siinä ensimmäisessä sitten, kun talo Tähtikallio on valmis. Kuvaa klikkaamalla aukeaa postaus, jossa ohje joulun ajan valkosuklaakakkuun.



2015


Sama vuokra-asunto tässäkin. Rakentaminen ei ollut vielä päässyt käyntiin, mutta kovasti toiveita ja odotuksia oli jo ilmassa. Jouluaaton vietimme jälleen mun vanhempien luona Tampereella.



2014


2014 oli ensimmäinen joulumme tästä vuokra-asunnossa, tosin aattoa vietimme jälleen vanhempieni luona Tampereella. Jouluiloa varjosti harmitus, kun lempikukkani valkoinen amaryllis ei ehtinyt aueta ennen aattoa. Mutta ilo oli ylimmillään, kun mummulasta tullessa nuput olivat vihdoinkin auenneet jouluaaton viimeisinä tunteina.



2013


Asuimme vuoden verran vuokralla tässä omakotitalossa ja vietimme täällä ensimmäistä jouluamme isovanhempina. Ava-neiti oli syntynyt syyskuussa ja he tulivat ensimmäistä kertaa Mummilaan vierailulle. Kohtaloa tai ei, oltiin juuri saatu tonttiarvonnassa tontti vain kivenheiton päästä tästä talosta ja tuon Roomlightin kattokruunun ostin huonekaluliikkeen alennusmyynnistä, vaikkei meillä ollut vielä hajuakaan, että minkälainen se oma koti tulee sitten joskus olemaan...



2012


2012 asuimme vuokralla paritalossa. Olimme edellisenä vuonna myyneet kotimme Pohjanmaalta ja muuttaneet tänne minun synnyinseuduilleni Hämeeseen. Tämän joulun muistamme aina lämmöllä, sillä meillä kävi ihanat toimittaja & kuvaaja tekemässä jutun sisustuslehteen, joka ilmestyi vuotta myöhemmin joulun alla 2013. Lapsetkin olivat suloisen pieniä ja rakentaminen vasta kaukainen haave.




Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★