Sisustus & lifestyle since 2009

Search

JOULUKUUSSA 2020


Joulukuussa ei tänä vuonna kierrelty ostoksilla, vaan lahjat tilattiin netistä. Muutamat täsmäasiat hain itse kaupasta, mutta jouluruokia myöten tilasin kaiken verkosta ja säästyi hurjasti aikaa muulle. Koronavuosi on opettanut, että vähemmälläkin pärjää, ja sen sijaan, että valitettaisiin koko ajan mikä on huonosti, ollaan mieluummin onnellisia siitä, mitä meillä on. 

Joulu saa näkyä meillä kodin sisustuksessa vielä Uuteen Vuoteen, sillä jotenkin tykkään siitä, että kaikesta myllerryksestä huolimatta Joulu tuli tänäkin vuonna, yhtä lempeänä ja lämminhenkisenä kuin aina ennenkin. Veimme kynttilän äidin haudalle ja muistelimme heitä, jotka eivät olleet enää kanssamme. Kuolema on lopullinen ja ensimmäinen joulu, syntymäpäivä sekä hääpäivä ym. yksin ovat kaikille raskaimmat. Mutta surun kanssa oppii elämään eikä yhteisiä muistoja voi kukaan ottaa pois. Vuosi 2020 uitti syvissä vesissä kaikin tavoin ja sitten oli vielä tämä korona. Uskomatonta vahvuutta tarvittiin, mutta tässä sitä vielä seistään. Onneksi vuosi sitten olin viisas ja päätin, että alan tekemään enemmän niitä asioita, joista oikeasti tykkään. Se on ollut mun pelastukseni tänä vuonna, jotta olen jaksanut tukea kaikkia heitä, jotka ovat sitä tarvinneet ja pystynyt itse käsittelemään kokemaani ja niiden aiheuttamia tunteita. Kaiken turhan, mukaanlukien ontot ihmissuhteet, olen karsinut pois. Ei millään pahalla, mutta jos joskus muinoin oltiin kavereita eikä olla sittemmin nähty vuosiin ja lukee mun elämästä vaan ne palat, jotka valikoin someen, ei oikeasti tiedä musta mitään. Onhan tää helppo kanava stalkata, miten toisella menee, mutta siihen se jääkin. Tämä vuosi osoitti niin hyvin, että oikeat ystävät ovat kuin tähdet - ne näkyvät vain pimeässä!

- Kaikkea hyvää elämääsi ja ihanaa alkavaa vuotta 2021 ★

4 kommenttia

 1. Hyvää alkanutta uutta vuotta! ✨

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Hey dear! Loved your post and allready followed your blog, i want invite you to visit and follow my blog back <3 Your family looks so cute omg! <3

  www.pimentamaisdoce.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi! Nice to hear from you. Happy New Year 2021 ★

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★