Sisustus & lifestyle since 2009

Search

4 YÖTÄ JOULUUN

Voi sitä riemua, jos yöllä on satanut lunta! Ja illalla harmistus, kun vesisade on sulattanut kaiken pois. Mutta onneksi jouluvalmistelut etenevät ajallaan säästä huolimatta eli lahjat ovat peittyneet kääröihin, kuusi on koristeltu, liinat silitetty, joulukukat hankittu ja juhla-astiat kaivettu esiin. Silti paljon on vielä hommaa ennenkuin Joulu saa tulla.


Tänäkin vuonna laitan kaikki joulun ajan tarjottavat gluteenittomina & laktoosittomina. Joulupöytään otamme nyt ensi kertaa kokeiluun myös roseeviinin ja aaton päivällispöydässä meillä tarjotaan kinkun & perinteisten laatikoiden sijaan myös perheen toiveruokia: pariisin perunoita, paahdettuja uunijuureksia, härkää ja kalkkunanfilettä. 

Alkuviikosta käymme vielä hautausmaalla viemässä kynttilät ja haen samalla reissulla Kauppahallista loimulohta tms. Joulun ajan ruokaostokset tein ennakkoon kätevästi verkkopalvelussa, niin ei tarvitse ryntäillä kaupassa, vaan mies haki valmiit kassit eilen. 

- Isojen lasten kanssa joulussa on toisenlaista jännitystä ja isojen pakettien sijaan kuusen alta löytyy nyt pieniä ja tärkeitä toivelahjoja. Onneksi Ava 7v taitaa vielä uskoa Joulupukkiin ja tulee ilahduttamaan tänä vuonna meidän Jouluamme.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★