Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TALO TÄHTIKALLION TALVISET MYYNTIKUVAT

Talomme on yhä myynnissä ja välittäjä ROOF LKV Tampere Oy on tällä viikolla julkaissut uudet talviset myyntikuvat. 

Nyt vaan peukut pystyyn. Täytyy tunnustaa, ettemme olleet varautuneet ihan näin pitkään myyntiaikaan, mutta tämä on oikein hyvä muistutus siitä, etteivät asiat aina mene niinkuin itse haluaisimme - eikä ole tarviskaan, sillä minusta on hyvä, että tulevaisuus on aina arvoitus. On suloista ja ihanaa saada viettää vielä ainakin yksi joulu tässä upeassa kodissa ja meillä on vahva luottamus siihen, että asioilla on taipumus järjestyä ja se oikea ostaja on siellä jossain olemassa. 

Nyt voikin ruveta virittelemään joulua kotiin, kun nämä kuvat saatiin otettua. Aiemman postauksen talon myyntiin liittyen löydät täältä. Ihanaa viikonloppua! Näsijärvi näkyy taustallaKuvat: ROOF LKV Tampere Oy

2 kommenttia

 1. Miten ihmeessä maltatte muuttaa pois unelmien talostanne muutaman vuoden asumisen jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet unelmat odottaa. Tästä tulee ihana koti jollekin muulle perheelle ♡

   Onhan tää nyt meille 5 makkarin kanssa vähän iso, kun 1 lapsista vaan asuu enää kotona (ja hänkin menee jo lukioon syksyllä). Ostettiin tämä tontti 9 vuotta sitten, kun lapset olivat pieniä, mutta elämäntilanne muuttuu, kun lapset lentävät pesästä. Nyt on vaan aika haasteelliset ajat myydä yhtään mitään, joten katsotaan miten tässä käy.

   Ihanaa Uutta Vuotta 2023!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★