Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Syksy maalaa purppuraa

Syksyn tultua kaipaan sisustukseen valkoisen kaveriksi tummempia värejä - suklaan ruskeaa, viininpunaista, lilaa, mustaakin. Vaihtelua saa melko vaivattomasti tyynynpäällisillä, verhoilla, kynttilöillä, pöytätableteilla - eikä käy kovin edes kukkaron päälle. Isosiskon huoneeseen löytyi perjantain kauppareissulta tumman luumun värinen torkkupeitto + uusia tyynyjä. Hän sai nyt koulujen alettua uuden 120cm leveän vuoteen, joten nyt on mukava pedata uusilla tyynyillä ja löhötä kavereitten kanssa kuunnellen musaa ym. Syksyn kuluessa Isosiskon huone saa myös uudet tapetit, mutta siitä toiste.


Viikonloppuna käytiin lasten kanssa metsäretkellä ja ihmeteltiin syksyn värejä ja tuoreita hirven jälkiä. Sitten odotellessa, että kaalilaatikko paistuu uunin lempeässä lämmössä, siivoiltiin pihaterassilta kesä pois. Tekstiilit ja matot kannettiin talvisäilöön, grillistä kaasupullo talveksi veks + parilat ja ritilät pesuun. Grilli seisoo talven ajan terassin suojissa huputettuna. Samoin puutarhakalusteet säilyvät talven terassilla, mutta niitä ei ole vielä kiire pinota seinän viereen. Vielä nimittäin riittää lämpimiä päiviä ja tunnelmallisia iltoja istuskella terassin suojissa. Kynttilät ja kynttilälyhdyt kaivettiin siis myös esiin ja kanervat + callunat pääsivät ruukkuihin.



Nappasin puutarhamyymälästä kivan marjakanervan. Saas nähdä, kauanko marjat pysyvät ennenkuin linnut käyvät napsimassa ne parempiin suihin..


2 kommenttia

  1. Todella kauniit asetelmat olet tehnyt.

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea Sally!

    Lämpöiset syntymäpäivä onnittelut.

    T,Kaukainen ystäväsi.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★